خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

غلظت ذرات غبار در هوای زاهدان به 10 برابر حد مجاز رسید

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 31 خرداد 1400 - 08:53
گروه استان‌ها - مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: در شبانه روز گذشته به سبب نفوذ گردوغبار ناشی از بادهای 120 روزه به زاهدان غلظت ذرات معلق در هوای این شهر به حدود 10 برابر حد مجاز رسید.
زاهدان،گردوغبار،حالت،شرايط،وزش،شعاع،افقي

محسن حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: در 24 ساعت گذشته بیشینه غلظت ذرات غبار با اندازه 10 میکرون در هوای زاهدان به 1463 میکروگرم بر مترمکعب رسید که حدود 10 برابر حالت مجاز است.
وی افزود: این گردوغبار گسترده شعاع دید افقی در محدوده فرودگاه زاهدان را نیز به 2500 متر کاهش داد و برای ساعاتی این شرایط در شهر پایدار ماند.
مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه اکنون شرایط کیفی هوا در زاهدان به صورت موقت به حالت عادی بازگشته است، گفت: در شمال استان همچنان وزش بادهای 120 روزه ادامه دارد.
حیدری اضافه کرد: صبح امروز سرعت وزش باد در زابل به 97 کیلومتر بر ساعت رسید و گردوغبار ناشی از آن شعاع دید افقی در محدوده فرودگاه این شهر را به 1500 متر کاهش داد.
وی خاطرنشان کرد: انتظار می رود در ساعات آینده با تشکیل توده گردوغبار و نفوذ آن به عرض های پایین تر، شرایط کیفی هوا در زاهدان نیز از حالت سالم خارج شود.
انتهای پیام/392/ ت