خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 07 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طالبان ۶ شهرستان در ولایت های بلخ و تخار افغانستان را تصرف کرد

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 30 خرداد 1400 - 21:53
گروه طالبان طی ۲۴ ساعت اخیر مرکز شهرستان چهاربولک ولایت بلخ و ۵ شهرستان ولایت تخار در افغانستان را تصرف کرد.
ولايت،افغانستان،طالبان،شهرستان،اعلام،بلخ

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آوا، عبدالله مسرور معاون شورای ولایتی بلخ افغانستان اعلام کرد که شبه نظامیان طالبان مرکز شهرستان چهاربولک این ولایت را تصرف کردند.
ولایت بلخ در شمال افغانستان یکی از ولایت‌های نسبتاً امن افغانستان است که فرماندهی سپاه ۲۰۹ شاهین نیز در این ولایت واقع شده است.
بر اساس اعلام این رسانه، گروه طالبان پس از حمله مسلحانه به شهرستان چهاربولک این ولایت، کنترل آن را به دست گرفت.
از سوی دیگر میراحمد قسیم، عضو شورای ولایتی تخار در شمال شرق افغانستان امروز اعلام کرد که طالبان طی ۲۴ ساعت گذشته کنترل ۵ شهرستان از جمله ینگی‌قلعه، نمک‌آب، چال، بنگی و هزار سموچ این ولایت را نیز به دست گرفته است.
این در حالیست که با آغاز خروج اشغالگران خارجی به سرکردگی تروریست های آمریکایی از افغانستان، واشنگتن در تلاش است تا از افزایش ناامنی در این کشور به عنوان بهانه ای برای سوءاستفاده بهره برداری کند.