خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مددی: اگر مصطفوی داشته‌ای ندارد، بگوید تا فکری به حال او کنیم/کدام مربی در مورد شلنگ و تخته حرف می‌زند؟

فارس | ورزشی | یکشنبه، 30 خرداد 1400 - 21:11
مدیرعامل باشگاه استقلال پاسخ اظهارات مربی این تیم در نشست خبری و برنامه شب گذشته شبکه خبر را داد.
استقلال،مصطفوي،كادر،پيرامون،فني

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، احمد مددی در خصوص مشکلاتی که طی روزهای گذشته بین او و کادر فنی پیرامون حضور دستیار ایتالیایی به وجود آمده است اظهار داشت: حتما مالیت بر عهده طرف دو است، ما به هیچ عنوان نمی‌توانیم حق ایجنت پرداخت کنیم و قرارداد باید برد برد باشد.
وی در خصوص اینکه خیلی‌ها علی نژاد را مقصر اتفاقات در استقلال می‌دانند گفت: واقعا مسئولان وزارت ورزش حمایت بی شائبه‌ای از استقلال انجام می‌دهند.
متاسفانه فضای استقلال و پیرامون آن بسیار آلوده است.
مدیرعامل باشگاه استقلال در واکنش به اظهارات صالح مصطفوی عنوان کرد:من تعجب می‌کنم، کدام کادر فنی در مورد شلنگ و در و تخته صحبت می‌‌ کند؟
آقای مصطفوی اگر شما داشته‌ای نداری اعلام کن تا فکری برای شما کنیم.
وی با تاکید بر اینکه استقلال مشکلات بسیار زیادی دارد گفت:شما باور می‌کنید بدهی منتظری و مجتبی جباری و آرمین سهرابیان، شفر، جباروف و پاختاکور را را من پرداخت کنم؟
انتهای پیام/