خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اخاذی از شهروندان در پوشش آقازاده ها

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 30 خرداد 1400 - 14:41
رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت از دستگیر کلاهبرداری خبر داد که با جعل عنوان فرزند مقامات کشورری از شهروندان اخاذی می کرد.
اخاذی از شهروندان در پوشش آقازاده ها

سردار ذوالقدری خبر داد؛
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار علی ذوالقدری رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ بیان کرد: در اوایل ماه جاری گزارش‌هایی در خصوص فردی که با جعل عنوان و معرفی کردن خود به عنوان فرزند مقامات کشوری اقدام به کلاهبرداری می‌کرد، دریافت کردیم.
وی افزود: موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار داده که مشخص شد این فرد با دائر کردن یک شرکت جعلی با حضور در مراکز فروش لوازم خانگی و یا طلا فروشی با جعل عنوان و معرفی کردن خود به عنوان نیرو‌های امنیتی یا فرزند مقامات کشوری اقدام به خرید کالا و صدور چک‌های بلامحل کرده که در دو پرونده که تاکنون بررسی شده نزدیک به ۳۰ میلیارد کلاهبرداری کرده است.
رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت تصریح کرد: پس از انجام هماهنگی‌های قضایی و اخذ دستور دستگیری، ماموران مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی پایتخت با انجام اقدامات شبانه روز‌ی مخفیگاه وی را در حوالی یوسف آباد تهران شناسایی و در صبح روز بیست و نهم خرداد ماه در یک عملیات ضربتی وی را دستگیر و به پلیس امنیت عمومی منتقل کردند و متهم با اعتراف به جرم خود برای سیر مراحل قضایی به دادسرا معرفی شد.
سردار ذوالقدری با بیان اینکه تا کنون دو شاکی در خصوص این پرونده شناسایی شده است، تاکید کرد: تلاش برای دستگیری سایر مرتبطان با این پرونده همچنان در دستور کار قرار دارد.
بیشتر بخوانید
کلاهبرداری با پیامک جعلی سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی (ثنا)
بازداشت ۶ زمین‌خوار و کشف ۲۰۰ جلد سند دفترچه‌ای از متهمان
انتهای پیام/