خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رژه در فلوریدا، یک کشته و یک زخمی بر جا گذاشت

فارس | بین‌الملل | یکشنبه، 30 خرداد 1400 - 10:36
راننده آمریکایی در شهر «ویلتون مونارس» ایالت فلوریدا، تعدادی از حاضران در یک مراسم راهپیمایی را زیر گرفت و در نتیجه آن یک تن کشته و یک نفر دیگر زخمی شدند.<br/>
اعلام،فلوريدا،تماشاگران،راننده،گروه،كوبيدن

راننده آمریکایی در شهر «ویلتون مونارس» ایالت فلوریدا، تعدادی از حاضران در یک مراسم راهپیمایی را زیر گرفت و در نتیجه آن یک تن کشته و یک نفر دیگر زخمی شدند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، پلیس آمریکا یک مرد را به دلیل کوبیدن خودروی خود به تماشاگران مراسم راهپیمایی همجنس گرایان در جنوب ایالت فلوریدا که یک کشته و یک زخمی بر جا گذاشت، بازداشت کرد.
یک راننده آمریکایی عصر شنبه (به وقت محلی) در شهر «ویلتون مونارس» ایالت فلوریدا، با خودرو به سمت تماشاگران در یک مراسم رژه رفت و تعدادی از آنها را زیر گرفت.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، برخی شاهدان عینی گفتند که اقدام این فرد در کوبیدن خودرو به تماشاگران یک اقدام عمدی است اما پلیس آمریکا اعلام کرده که در حال تحقیق درباره همه احتمالات است.
بنا بر اعلام پلیس آمریکا، راننده این خودرو که یک مرد است، بازداشت شده و تحقیقات درباره او ادامه دارد.
طبق گزارش آسوشیتدپرس، این حادثه مرگبار در جریان رژه ویژه همجنسگرایان در فلوریدا اتفاق افتاد و یک کشته و یک زخمی بر جا گذاشت.
بنا بر اعلام یک گروه همجنسگرا در شهر «ویلتون مونارس»، برخورد مرگبار در جریان این رژه، عمدی نبود چرا که خود راننده و قربانیان آن، اعضای این گروه بودند.
به رغم اعلام این گروه، برخی مقام‌های محلی از قبیل شهردار اعلام کردند که اقدام او در کوبیدن به سمت تماشاگران، عامدانه بود و تصادفی نبود.
انتهای پیام/م