«عبدالله عبدالله» پیروزی آیتالله رئیسی را تبریک گفت
رئیس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان در پیامی انتخاب آیتالله رئیسی را بهعنوان هشتمین رئیسجمهور ایران تبریک گفت.

به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، «عبدالله عبدالله» رئیس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان انتخاب آیتالله رئیسی بهعنوان رییس جمهور ایران را تبریک گفت.
وی در پیامی افزود: «پیروزی حجتالسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی را به عنوان رئیسجمهور منتخب جمهوری اسلامی ایران تبریک و تهنیت عرض میکنیم.
انتظار داریم با پیروزی آقای رئیسی، روابط میان دو دولت و دو ملت در عرصههای فرهنگی، اقتصادی، مبارزه با قاچاق مواد مخدر، مبارزه با تروریسم و هراسافکنی بیش از پیش گسترش یابد و تقویت گردد».
عبدالله همچنین برای رئیسجمهور منتخب جمهوری اسلامی ایران از خداوند متعال کامیابی و موفقیت و برای مردم کشورمان سعادت و بهروزی آرزو کرد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد افغانستان و ایران دو کشور همسایه، برادر، همدین، همفرهنگ و همزبان هستند که از روابط حسنه تاریخی برخوردار میباشند.
به گزارش فارس، روز جمعه ۲۸ خرداد ماه سیزدهمین دور انتخابات ریاست جمهوری ایران در سراسر کشور و ۱۳۳ کشور خارجی برای انتخاب هشتمین رئیس جمهور برگزار شد.
براساس اعلام «جمال عرف» رئیس ستاد انتخابات کشور سیدابراهیم رئیسی با کسب 17 میلیون و 926 هزار رای، بهعنوان رئیسجمهور منتخب مردم ایران برگزیده شد.
تاکنون شخصیتهای بسیاری از جمله روسای جمهور روسیه، عراق، روسیه و نخست وزیر پاکستان این پیروزی را به آیتالله رئیسی تبریک گفتهاند.
انتهای پیام/ ر