خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

42 درصد واجدین شرایط در استان البرز پای صندوق‌های رای رفتند

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 29 خرداد 1400 - 17:13
گروه استانها- استاندار البرز با بیان اینکه حضور 42 درصد واجدین شرایط پای صندوق های رای خبر داد .
درصد،البرز،كرج،راي،چهارباغ

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج،عزیزاله شهبازی عصر امروز در جمع خبرنگاران در مورد نتایج انتخابات در استان البرز اظهار داشت: یک میلیون و 780 هزار و 180 نفر واجد شرایط رای دادن در استان البرز بود که از این میان 733 هزار و 170 نفر رای خود را در صندوق‌های رای انداختند.
وی افزود: بر این اساس طبق برآوردهای صورت گرفته بیشترین مشارکت در شهرستان تازه تاسیس چهارباغ ثبت شده است.
استاندار البرز با بیان اینکه میزان مشارکت در شهرستان‌های کرج 32 درصد، فردیس 61 درصد، نظرآباد 53 درصد، اشتهارد 48 درصد، طالقان 105 درصد، چهارباغ 137 درصد و ساوجبلاغ 45 درصد بوده است، گفت: انتخابات امسال در 831 شعبه نیمه مکانیزه و 531 شعبه کلانشهر کرج به صورت تمام مکانیزه برگزار شد.
انتهای پیام/ ع