یک سخنگوی واحد برای مواقع بحران نداریم/ هر دستگاه برای تبلیغ اقدامات خود تمرکز میکند
رئیس دانشکده ارتباطات و رسانه گفت: در کشور ما یک سخنگوی واحد بحران نداریم و متاسفانه هر دستگاهی بر تبلیغات فعالیتهای خود متمرکز میشود.

نصراللهی مطرح کرد؛
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اکبر نصراللهی استاد مدیریت بحران و رئیس دانشکده ارتباطات و رسانه در دومین نشست کرسیهای آزاد اندیشی رسانهای مدیریت بحران سیل با تاکید بر نقش رسانهها که امروز (چهارشنبه) برگزار شد، اظهار کرد: کشور ایران در معرض مخاطرات و چالشهای جدی است و تمام کشور نیز با یک اختلاف با چالشهایی مواجه هستند.
وی افزود: ایران به صورت طبیعی با بحرانها و خساراتی مانند سیل رو به رو است.
نصراالهی گفت: در ایران حدود ۳۰ بحران یا اتفاق افتاده است و یا در معرض بحران قرار دارد.
وی افزود: تمام دستگاهها و ارگانها در مواجه با این مسائل باید هوشیار و مردم نیز باید آمادگی لازم را داشته باشند تا در این مخاطرات دچار بحران نشوند.
رئیس دانشکده ارتباطات و رسانه تصریح کرد: سیل در استان تهران از سال ۳۴ تا ۹۴ حدود ۲هزار و ۷۰۰ کشته و حدود ۶۰۰ مجروح بر جای گذاشت.
وی بیان کرد: در مقوله سیل خسارات مالی کنار گذاشته و خسارات جانی بیشترین آمار را نشان میدهد که این نشان دهنده کم کاری دستگاهها در این زمینه است.
رئیس دانشکده ارتباطات و رسانه تصریح کرد: حوادثی مانند سیل، زلزله و طوفان طبیعی است، اما آنچه غیر طبیعی است این است که ما همیشه در معرض حادثه هستیم، اما برنامه و مدیریت صحیحی نداریم تا میزان تلفات را کاهش دهیم.
وی افزود: حتما باید تمام بخشها در چنین شرایطی آمادگی داشته باشند و ستاد بحران نیز برای فرماندهی باید برنامه متمرکز داشته باشد، آیا این ساختار را در کشور نداریم؟
نصراللهی گفت: یک سخنگوی واحد بحران در کشور نداریم و متاسفانه هر دستگاهی برای تبلیغات فعالیتهای خود متمرکز است و همین موضوع منجر به غافل شدن آنها از وظایفشان میشود.
در حال تکمیل...