خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حامیان اپوزیسیون ارمنستان دست به راهپیمایی زدند

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 29 خرداد 1400 - 11:55
حامیان اپوزیسیون ارمنستان پیش از انتخابات زودهنگام پارلمانی روز یکشنبه در خیابان‌های این کشور دست به تجمع زدند.
ارمنستان،كوچاريان،حاميان،زدند،تجمع،آذربايجان،انتخابات،جمهوري

حامیان اپوزیسیون ارمنستان پیش از انتخابات زودهنگام پارلمانی روز یکشنبه در خیابان‌های این کشور دست به تجمع زدند.
به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری دویچه وله، حامیان رابرت کوچاریان، کاندیدای اپوزیسیون ارمنستان روز جمعه و پیش از انتخابات در حالی دست به تجمع و راهپیمایی در خیابان‌های شهرهای مختلف از جمله ایروان، پایتخت زدند که نیکول پاشینیان، نخست وزیر برای پایان دادن به بحران سیاسی پس از جنگ سال گذشته میلادی با جمهوری آذربایجان درخواست کرد تا انتخابات پارلمانی زودهنگام در کشور برگزار شود.
خبرگزاری فرانسه تخمین زد که حدود ۲۰ هزار تن از حامیان کوچاریان در میدان مرکزی ایروان دست به تجمع زدند.
بر اساس نتایج نظرسنجی روز جمعه، ۲۸.۷ درصد از رای دهندگان ارمنستان حامی "ائتلاف ارمنستان" کوچاریان و ۲۵.۲ درصد هم حامی حزب "قرارداد مدنی" پاشینیان هستند.
کوچاریان خود از اهالی قره‌باغ است که محل مناقشه با جمهوری آذربایجان واقع شده است.
وی بابت وضع حالت "فوق‌العاده غیرقانونی" پس از انتخاباتی مناقشه برانگیز که به دوران ریاست جمهوری‌اش در ارمنستان از ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۸ پایان داد، متهم شده بود.
پاشینیان نیز در پی شکست نیروهای ارمنستان در جنگ شش هفته‌ای با جمهوری آذربایجان بر سر قره باغ به شدت تحت فشار است.
کوچاریان وعده داده که اگر به قدرت برسد، مذاکرات درباره مرزهای قره باغ را آغاز می‌کند.
انتهای پیام