خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور ۶۳ درصدی مردم خراسان شمالی در انتخابات

فارس | برگزیده، استان‌ها | شنبه، 29 خرداد 1400 - 10:52
دبیر ستاد انتخابات خراسان شمالی گفت: ۶۳ درصد از واجدان شرایط اخذ رای در خراسان شمالی در انتخابات شرکت کردند.<br/>
انتخابات،مشاركت،بجنورد،اخذ

به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، هادی رجایی‌نیا، دبیر ستاد انتخابات خراسان شمالی اظهار کرد: ۶۳ درصد از واجدان شرایط اخذ رای در خراسان این استان در سیزدهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره از انتخابات شوراهای شهر و روستا شرکت کردند.
وی با اشاره به اینکه در این دور از انتخابات ۶۷۲ هزار نفر در این استان واجد شرایط اخذ رای بودند، افزود: از این تعداد ۴۲۶ هزار و ۳۲۰ نفر در انتخابات شرکت کردند.
رجایی نیا ادامه داد: میزان مشارکت در این دور از انتخابات نسبت به انتخابات مجلس شورای اسلامی در دوم اسفند ماه سال ۹۸، هفت درصد رشد داشته است.
گفتنی است که بیشترین مشارکت متعلق به شهرستان های گرمه، جاجرم و مانه و سملقان و کمترین مشارکت نیز در شهر بجنورد بوده است.
انتهای پیام/ج/ی