خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم حضور وسیع در انتخابات داشتند

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | شنبه، 29 خرداد 1400 - 10:12
رئیس جمهور گفت: مردم حضور وسیع و آبرومندانه‌ای در انتخابات داشتند.
كرونا،انتخابات،روز،روحاني،منتخب،دولت،تبريك

روحانی در ستاد مقابله با کرونا:
به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس‌جمهور صبح امروز در جلسه ستاد مقابله با کرونا اظهار کرد: از ملت بزرگ و شریف که در این مقطع بسیار حساس تاریخی به سخنان معاندان که رابطه‌شان همواره با ایران بد بود، گوش ندادند و دیروز روز پر نشاطی را آفریدند.
مردم با دستورالعمل‌های بهداشتی در برخی از زمینه‌ها تا ۹۵ درصد دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کردند؛ دیروز انتخابات خوبی برگزار شد و ان‌شالله نتایج آن هم امروز اعلام می‌شود.
وی افزود: صدا و سیما و نامزد‌های انتخابات همه به صحنه آمدند تا این فضا ساخته شد، از وزارت بهداشت و درمان تشکر می‌کنم که تلاش کردند تا در این انتخابات پیک جدیدی برای کرونا شکل نگیرد؛ وزارت بهداشت و درمان سهم خوبی برای انتخابات خوب دیروز داشتند.
روحانی ادامه داد: به منتخب مردم تبریک می‌گویم و با توجه به اینکه رسما منتخب مردم مشخص نشده، تبریک خود را به تاخیر می‌اندازم، اما منتخب مشخص است و ان‌شالله ۴۵ روز دیگر مسئولیت ریاست جمهوری هم به عهده می‌گیرد و دولت دوزادهم تا ۴۵ روز دیگر پایان مسئولیتش خواهد بود.
وی بیان کرد: سخت‌ترین تاریخ ایران را در این دولت شاهد بودیم و در طول یک قرن گذشته سخت‌ترین روز‌ها را داشتیم؛ به ویژه در این ۱۶ ماه گذشته که با وجود تحریم و کرونا توانستیم روز‌های سخت را پشت سر بگذاریم.
رئیس جمهور گفت: امیدواریم ۴۵ روز دیگر روز‌های بهتری در زمینه تحریم، کرونا و شرایط کشور داشته باشیم.
در حال تکمیل/