خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان:‌ اقدام آمریکا علیه سپاه نشانه ضعف استکبار جهانی است

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 21 فروردین 1398 - 15:37
نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان با اشاره به اقدام دولت آمریکا در قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌های تروریستی گفت: این اقدام را ناشی از ضعف و سرافکندگی استکبار جهانی است.
پاسداران،سپاه،سمنان،افتخار،استان،بزرگوارش،شاهچراغي،عموي،محبت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، آیت‌الله سید محمد شاهچراغی پیش از ظهر امروز در دیدار با فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان و جمعی از پاسداران استان سمنان ضمن تبریک اعیاد شعبانیه اظهار داشت: امان صادق(ع) ایمان مستحکم و بصیرتی ژرف، جهاد در راه خدا، همراهی برادر بزرگوارش امام حسین(ع) و ولایت‌مداری در شرایط سخت را از ویژگی‌های شاخص حضرت ابوالفضل العباس(ع) عموی بزرگوارش عنوان کرده است.
وی افزود: همان‌طوری که امام صادق(ع) به عموی بزرگوارش افتخار می‌کند؛ ملت ایران به وجود پاسداران عزیز افتخار می‌کند.
نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان بیان کرد: پاسداران مصداق این آیه شریفه هستند که «کسانی که ایمان‌ دارند و عمل صالح دارند، خداوند مودت و محبت آنها را در دل مردم قرار می‌دهد».
شاهچراغی تصریح کرد: می‌توان ادعا کرد که دولت و ملت ایران باید به وجود پاسداران افتخار کنند و این محبت الهی و خدایی است و در آن احدی نمی‌تواند خلل ایجاد کند.
وی به فتنه‌انگیزی‌های دشمنان نظام از بدو پیروزی انقلاب اشاره کرد و گفت: آمریکا می‌خواست شر برساند؛ اما زهی خیال باطل که با تروریسم خواندن سپاه، در حقیقت گور خودش را کند و سپاه که نام و عزت جهانی داشت را جهانی‌تر کرد و سپاه که بزرگ بود، بزرگ‌تر کرد.
وی با بیان اینکه ما به وجود سپاه و پاسداران افتخار می‌کنیم گفت: خداوند نگاه‌دار مؤمنان و خدمت‌گذاران به نظام است.
نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان پاسداران را فرزندان معنوی اباعبدالله الحسین(ع) دانست و گفت: ما خود را پاسدار و حامی سپاه و پاسداران می‌دانیم و دشمنان بدانند پشتیبان سپاه قوی است.
انتهای پیام/ح