خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور قاضی‌زاده هاشمی در حرم مطهر رضوی برای شرکت در انتخابات

فارس | استان‌ها | جمعه، 28 خرداد 1400 - 10:53
امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، نائب رئیس مجلس شورای اسلامی برای شرکت در انتخابات در حرم مطهر رضوی حضور یافت.<br/><br/>
حرم،مقدس،انتخابات،حضور،مشهد،راي،مشاركت

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، امروز در بیست و هشتم خردادماه و روز امتحان سنگین و آزمون سیاسی ملت شریف ایران، روز انتخابات؛ برخی از ساکنان مشهد مقدس حرم امام مهربانی را برای مشارکت در امر خطیر پشتیبانی از نظام جمهوری اسلامی انتخاب کردند.
مردم شریف مشهد مقدس با حضور در پای صندوق‌های رأی در حرم مطهر رضوی، اقدام مقدس خود را پیش از پیش با انجام‌وظیفه در این مکان مقدس تقدیس کردند.
امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، نائب رئیس مجلس شورای اسلامی برای شرکت در انتخابات در حرم مطهر رضوی حضور یافت.
قاضی‌زاده هاشمی در جمع خبرنگاران گفت: حضور در رای‌گیری امروز تکلیف شرعی است و من بهترین مکان برای انداختن رای به صندوق انتخابات امروز را حرم امام رضا (ع) دیدم تا با توسل به امام هشتم (ع) این رای برکت یابد و دولت سالم روی کار آید.
وی افزود: مردم نیز حساسیت موضوع را درک می‌کنند تا رییس جمهوری با پشتوانه رای مردمی، بسیاری از مشکلات را حل کند و به نتیجه برساند.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در نخستین ساعات آغاز فرایند رای‌گیری، حضور و مشارکت مردم بسیار خوب و قابل قبول است و پیش‌بینی می‌شود مشارکت در انتخابات امروز افزون بر ۵۰ درصد باشد.
انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸/س