سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور پرشور مردم در انتخابات عزت و عظتمندی نظام را به دنبال دارد

مهر | استان‌ها | جمعه، 28 خرداد 1400 - 09:19
زنجان-فرمانده سپاه استان زنجان با بیان اینکه حضور پرشور مردم در انتخابات عزت و عظتمندی نظام را به دنبال دارد، گفت: مردم ما همیشه درصحنه بودند و امروز هم پشت نظام و رهبری خواهند بود.
نظام،دفاع،انتخابات،حضور،كرمي،زنجان،رهبري

به گزارش خبرنگار مهر، سردار جهانبخش کرمی صبح جمعه در نشست خبری با خبرنگاران در محل ستاد انتخابات استان در محل استانداری زنجان گفت: مردم ایران به ندای رهبری لبیک گفته و امروز روز بصیرت است.
وی با بیان اینکه از انقلاب اسلامی مردم همیشه دفاع کردند، اظهار کرد: امروز مردم سرنوشت خود را تعیین می‌کنند.
فرمانده سپاه استان زنجان با بیان اینکه حضور پرشور مردم در انتخابات عزت و عظتمندی نظام را به دنبال دارد، گفت: مردم ما همیشه درصحنه بودند و امروز هم پشت نظام و رهبری خواهند بود.
کرمی با بیان اینکه مردم در هشت سال دفاع مقدس هم با تمام توان در مقابل دشمن ایستادگی کردند و امروز هم با حضور باشکوه خود حماسه سیاسی را خلق خواهند کرد.
وی با بیان اینکه کشورمان ۲۲۰ هزار شهید نظام کرده است، افزود: مردم در صحنه‌های مختلف در خنثی کردن فتنه‌های دشمن و جبهه مقاومت با شهدا میثاق بستند و با شهید سردار سلیمانی میثاق بستند که راه شهیدان را ادامه خواهند داد و از نظام جمهوری اسلامی دفاع می‌کنند.
فرمانده سپاه استان زنجان گفت: انقلاب که به سن ۴۳ سالگی خود می‌رسد سرپا عزت و سربلندی است و در عصر حضرت رسول ملت ایران بودند که ای کار بودند و امروز هم روز حماسه و روز جهاد است و شهیدان جان خود را تقدیم کردند و از نظام دفاع کردند.
کرمی گفت: از بزرگترین فرایض حضور در انتخابات است و رهبری مردم را به حضور باشکوه در انتخابات دعوت می‌کنند و باید امروز از خیمه ولایت حمایت کنیم و دور این خیمه بچرخیم.