خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تیراندازی در آلمان ۲ کشته و زخمی بر جا گذاشت

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 27 خرداد 1400 - 16:12
تیراندازی بعد از ظهر امروز پنجشنبه در شهر «اسپلکامپف» واقع در غرب آلمان به مرگ یک نفر انجامید و یک تن دیگر به شدت زخمی شد.
تيراندازي،آلمان،خبر

به گزارش مشرق، منابع رسانه‌ای در آلمان خبر دادند که در نتیجه تیراندازی در غرب این کشور، یک نفر کشته و یک تن دیگر زخمی شدند.
روزنامه آلمانی «بیلد» از تیراندازی بعدازظهر پنجشنبه در مرکز شهر «اسپلکامپف» ایالت غربی نوردراین-وستفالن این کشور خبر داد.
بنا بر گزارش این رسانه‌ آلمانی، در نتیجه این تیراندازی تا کنون یک نفر کشته و یک تن دیگر به شدت زخمی شدند.
برخی رسانه‌های آلمان به نقل از پلیس این کشور خبر دادند، تیراندازی مربوط به فردی بوده که وضعیت عادی نداشته است.
مقام‌های و رسانه‌های آلمان، به جزئیات بیشتری از وقوع تیراندازی در اسپلکامپف، انگیزه و هویت ضارب یا ضاربان اشاره نکردند.