خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس ستاد‌ رئیسی در گلستان: دستاوردهای" میدان" را در عرصه " دیپلماسی" از دست دادیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 26 خرداد 1400 - 20:41
گروه استان‌ها - رئیس ستادهای مردمی شورای وحدت آیت‌الله رئیسی در گلستان گفت: امروز اقتصاد و معیشت مردم و اقتدار ما دچار خدشه شده است و هر آنچه در میدان به دست آوردیم در 8 سال اخیر در دیپلماسی از دست دادیم.
رئيسي،انتخابات،امامي،عرصه،نظام،حضور،رئيس،دست،حداكثري،قدرداني ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان ، عیسی امامی عصر امروز در اجتماع بزرگ جریان انقلاب در حمایت از آیت‌الله رئیسی اظهار داشت: آیت‌الله رئیسی، فردی عملگراست و کارنامه‌ای پاک و سفید دارد و در هر منصبی که بوده، کارنامه موفقی از خود برجای گذشته است.
وی ضمن دعوت از همه مردم برای حضور مردم در انتخابات، خاطرنشان کرد: مشارکت حداکثری مردم در انتخابات مهر تأییدی بر نظام اسلامی است و به نفع نظام و مردم خواهد بود.
رئیس ستادهای مردمی شورای وحدت آیت ‌الله رئیسی در گلستان به انتخاب اصلح، به عنوان یک موضوع مهم اشاره کرد و گفت: کسی که با رأی بالا ریاست اجرایی کشور را برعهده بگیرد اعتماد به نفس و اقتدارش در قامت رئیس جمهور افزایش می‌یابد.
وی با بیان اینکه حضور حداکثری مردم در انتخابات سبب تقویت اقتدار و امنیت ملی است، افزود: متأسفانه هرچه در میدان به دست آوردیم در عرصه دیپلماسی نافرجام از دست دادیم.
امیدواریم با حضور و پشتوانه مردمی، رئیس جمهور آینده آنچه مصالح مملکت است در دستور کار قرار دهد و رقم بزند.
امامی ادامه داد: باید از همه کسانی که شبانه روز کار کردند به ویژه جوانان و رأی اولی‌ها که با اعتقاد و باور قلبی پا در این عرصه گذاشتند، قدردانی کنیم.
باید از تمام قومیت‌ها، اصناف و اقشار مردم قدردانی کنیم که در این عرصه میدان‌داری کردند و امیدواریم فردای انتخابات همانی باشد که مدنظر جریان انقلاب است.
وی بیان داشت: ساعت 24 امشب به طور رسمی تبلیغات انتخاباتی به پایان می‌رسد اما ترفندهای دشمنان و عملکرد خناسان و پیام‌های سخیف دشمنان را دیدیم و باید هشیار باشیم تا دستاوردی که داریم حفظ کنیم.
امامی خاطرنشان کرد: آیت‌الله رئیسی کسی است که مبارزه با فساد را شروع کرد و باید کمک کنیم تا این مسیر را به انتها برساند، اگر دست مفسدان کوتاه نشود تبعیض و بی عدالتی همچنان خواهد بود.
اقتصاد جزو اولویت‌های کشور است و هرچند نظام سیاسی ما فرهنگی است اما در دل آن باید اقتصاد را با نیروی انسانی خلاق و توانمند با نگاه به درون، شکوفا کنیم.
انتهای پیام/582/ش