نامزد شورای ائتلاف شورای شهر اراک: سند پسماند، فضای سبز و حوزههای مختلف مدیریت شهری را تدوین میکنیم + فیلم
گروه استانها- نامزد ششمین دوره انتخابات شورای شهر اراک گفت: سند پسماند، فضای سبز و حوزههای مختلف مدیریت شهری را تدوین میکنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، 28 خردادماه همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا برگزار میشود و مردم استان با حضور در انتخابات نامزدهای مورد نظر خود را برمیگزینند.
انتخاب درست برای تشکیل اعضای شورای شهر به عنوان پارلمان مهم شهری سبب پیشرفت و توسعه شهر و روستا طی 4 سال فعالیت اعضای شوراها میشود که همین امر بیانگر ضرورت شناخت درست و کامل از نامزدها و برنامههای آنهاست.
خبرگزاری تسنیم استان مرکزی در مصاحبههایی جامع با نامزدهای انتخابات شورای شهر اراک در سوالاتی برنامهها و دیدگاههای آنها را به بحث و گفتوگو گذاشته که در زیر مصاحبه این خبرگزاری با "سید وحید میرنظامی" از نامزدهای انتخاباتی شورای شهر اراک میآید:
حقوق شهروندی یکی از وظایف مهم شورای شهر است
"سیدوحید میرنظامی" با اشاره به برنامه شورای شهر گفت: شورای شهر باید برنامه خود را دانش محور، تخصصگرا و متناسب با نیاز مردم تنظیم کند که در ادوار گذشته با وجود زحمات بسیار اما اعضای شورا بر مبنای تخصصگرایی و نیازهای شهروندان نبوده و بودجه هم متناسب با محلهها، نیازها و نقشه جامع شهری نبوده است.
وی افزود: در 5 ماه گذشته تیم دانشگاهی تخصصی و مجرب تشکیل شد و تصمیم گرفتیم که برای بهبود وضعیت شهری با تکیه بر علم، دانش و تخصص وارد شورای شهر و متناسب با نیازهای مردم وارد کمیسیونهای مختلف شویم و شورا را به ریل اصلی خود به عبارتی دانش محوری، تخصصگرایی و تناسب بین نیازها و پاسخ آنها برگردانیم.
کاندیدای ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی کلانشهر اراک ادامه داد: نیازها نامحدود و دوره شورای شهر و منابع محدود است به همین سبب باید با استفاده از ظرفیتهای موجود وضعیت شهر بهبود پیدا کند.
میرنظامی تصریح کرد: توجه به حقوق شهروندی یکی دیگر از وظایف شورای شهر است که در ادوار گذشته شورای شهر قبلی نتوانسته حقوق شهروندان را به خوبی درنظر بگیرد و به حقوق آنها توجه داشته باشد همچنین نبود سامانههای یکپارچه در شهرداری و عدم شفافیت در مباحث حقوقی و قراردادها، عدم توجه به نیروی انسانی کافی و متخصص در زمینههای مختلف از نیازهایی بوده که مورد توجه قرار نگرفته است.
وی ادامه داد: از بودجه نزدیک به هزار میلیارد تومانی شهرداری 40 درصد هزینه بودجه جاری میشود که نمیتوان آنطور که شایسته است شهر اراک را مدیریت کرد و نتوانسته خواستههای مردم را باتوجه به نیازها و مناطق محروم پاسخ دهد و نتیجه این عدم تخصصگرایی و پاسخ دادن سبب تجمع پروندهها و شاکیهای مختلف به دیوان ادارای شده که اگر شهرداری و شورای شهر بر اساس قانون و مقررات و تخصص عمل میکردند این حجم از شاکی وجود نداشت.
هزار و 200 پرونده شاکی در شهرداری وجود دارد
کاندیدای ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی کلانشهر اراک عنوان کرد: هزار و 200 پرونده شاکی در شهرداری وجود دارد که جزو ضعفهای شهرداری است و بخشی از آن تعیین تکلیف نشده است که اگر مسئولان و مدیران خدمات شهری مسلط به قوانین و مقررات باشند پروندههای حقوقی برای مردم ایجاد نمیشود.
میرنظامی با اشاره به اینکه ارتباط متناسب شورای شهر با شهرداری و دستگاهها یکی دیگر از نیازها است به طوری که برای بعضی از تصمیمات از جمله نقشه جامع شهری و سندها باید ارتباط خوبی با دستگاه مربوطه برقرار شود، گفت: بسیاری از املاک در سکونتگاههای غیررسمی تعیین تکلیف نشده که اجحاف در حق مرم است به طوری که به بهانه عدم وجود سکونتگاههای غیررسمی و سنددار نبودن آنها از ارائه خدمات به آنها چشم پوشی میشود در حالیکه شهروندان باید در مناطق محروم و کم برخوردار از خدمات شهری بهرهمند باشند.
وی افزود: شورای شهر و شهرداری باید عدالت اجتماعی را سرلوحه اقدامات خود درنظر بگیرد و عدم توجه به مناطق محروم سبب شده تا بیش از 120 هزار حاشیه نشین، کودکان کار، زنان سرپرست خانوار و آسیبهای اجتماعی داشته باشیم.
شورای شهر کار گروهی است
کاندیدای ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی کلانشهر اراک بیان کرد: عدم توسعه متوازن در شهر و توسعه کمی و کیفی سبب شده تا در رده بالای آسیبهای اجتماعی در کشور قرار بگیریم و بیشترین تعداد بیماران سرطان، قلبی وعروقی و نزاعهای ناشی از خشم اجتماعی که بخشی از آن را شورای شهر و شهرداری نتوانسته برطرف کند و عدم رعایت حقوق عابر پیاده در شهر وجود دارد.
میرنظامی افزود: شورای شهر کار گروهی است و با تعداد کم نمیتوان شهر را متحول کرد بنابراین باید تیم متحد و منسجم بر اساس تعهد، تخصص و برنامه در کنار یکدیگر قرار بگیرند.
وی تصریح کرد: سند پسماند، فضای سبز و سندهای مختلف برای مدیریت شهری نداریم درحالیکه انقلابی بودن تنها شعار نیست بلکه باید بابرنامه باشد و به دنبال «ما میتوانیم» هستیم.
کاندیدای ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی کلانشهر اراک خاطرنشان کرد: در شورای قبلی شهر اراک افرادی حضور داشتند که مدیر مدرسه ابتدایی هم نبودند و به سبب اینکه در یک گروه سیاسی بودند در یک لیست قرار گرفتند که ظلم به مردم است بنابراین نباید شورا به باشگاه سیاسی تبدیل شود.
میرنظامی تصریح کرد: 4سال زمان و بودجه مردم صرف شد درحالیکه بازخوردی نداشت و بزرگترین بیت المال عمر مردم است که دولت در چند سال گذشته عمر و سرمایه اجتماعی مردم را تلف کرد بنابراین باید برای هر موضوعی از جمله پسماند، ترافیک، آلودگی هوا و غیره برنامه داشته باشیم.
وعدهها قابلیت اجرایی داشته و متناسب با بودجه و نیازها باشد
وی با اشاره به اینکه مبارزه با فساد اداری و ایجاد سامانه برای بررسی اطلاعات از وضعیت بودجه شهر، تراز مالی شهر و غیره مورد توجه است و کارگروه اقصادی برای تولید ثروت تشکیل میشود، گفت: امروز بساز بفروشها و دلالهای بخش مسکن سود میبرند و وقنی مسکن گران میشود نه تها مردم نمیتوانند مسکن داشته باشند بلکه برای اجاره هم با مشکل رو به رو میشوند که این موضوع در ازدواج، طلاق، فرزندآوری و غیره تاثیرگذار است.
کاندیدای ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی کلانشهر اراک با اشاره به اینکه عدم توجه به وظابف شورای شهر سبب تضعیف جایگاه آن میشود، گفت: نامزدها باید به گونهای صحبت کنند که وعدهها قابلیت اجرایی داشته و متناسب با بودجه و نیازها باشد بنابراین تمام تلاش ما این است که شهر اراک را هر چه بهتر اداره کنیم.
میرنظامی افزود: در زمینه توجه به ورزش و تفریح با ناکارآمدی و بیتدبیری دو باشگاه شهرداری در رشته والیبال و فوتبال از توجه مردم کنار رفت درحالیکه نباید از عوارض شهری باشگاه را اداره کرد بلکه با جذب اسپانسر و کسب درآمد پایدار میتوان اداره کرد.
انتهای پیام/713/ش