سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اطلاع رسانی چین به آژانس؛ هیچ گونه مواد رادیواکتیو از «تایشان» نشت نکرده است

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 26 خرداد 1400 - 17:53
دولت چین به اطلاع آژانس بین‌المللی انرژی اتمی رسانده که هیچ مواد خطرناکی از نیروگاه اتمی این کشوربه بیرون نشت نکرده است.
نيروگاه،چين،تايشان،نشت،انرژي،آمريكا،اتمي،دولت،راديو،آژانس،زي ...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، چین چهارشنبه بعد از ظهر به وقت تهران ادعای آمریکا در خصوص نشت مواد خطرناک از یک نیروگاه اتمی خود را رد کرد.
به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» پکن به اطلاع آژانس بین‌المللی انرژی اتمی رسانیده که هیچ موارد رادیو اکتیوی از نیروگاه «تایشان» نشت نکرده است.
دولت چین به اطلاع آژانس بین‌المللی انرژی اتمی رسانده که اوضاع تحت کنترل است و این نیروگاه ایمن است.
مقام‌های چینی چهارشنبه به آژانس بین المللی انرژی اتمی را آگاه ساختند که هیچ حادثه خطرناکی در نیروگاه تایشان منجر به نشت تشعشع خطرناک نشده و تهدیدی برای محیط زیست وجود ندارد.
وزارت محیط زیست زیست چین در بیانیه گفت که 5 مورد از بیش از 60000 میله سوخت در اولین واحد برق نیروگاه برق تایشان آسیب دیده، اما هیچ گونه نشت رادیواکتیو شناسایی نشده است.
به دنبال هشدار شرکت فرانسوی «فراماتوم» از سازندگان این نیروگاه نسبت به تهدید قریب الوقوع نشت مواد رادیو اکتیو، مقام‌های آمریکایی از ارزیایی این گزارش خبر دادند.
این شرکت فرانسوی مدعی شد که چین در حال اعمال محدودیت برای تشخیص تششع رادیو اکتیو در خارج از نیروگاه در استان گوانگ دونگ است.
به گفته مقام‌های آمریکایی، نگرانی آمریکا نسبت به این مسئله در حدی بود که شورای امنیت ملی ایالات متحده در روزهای گذشته همزمان با رصد اوضاع چندین جلسه برگزار کرد.
دولت بایدن در این باره گفت‌گوهایی را با دولت فرانسه و کارشناسان وزارت انرژی آمریکا انجام داده است.
آمریکا با دولت چین نیز در این زمینه رایزنی کرده، اما از مفاد آن اطلاعی در دست نیست.
وبگاه نیروگاه تایشان یکشنبه از وضعیت عادی در این نیروگاه و اطراف خبر داد.
نیروگاه تایشان اعلام کرد که دو راکتورش به صورت عادی فعالیت دارند و نشتی صورت نگرفته است.
دو راکتور نیروگاه تایاشان، تنها نمونه‌های عملیاتی رآکتورهای نسل سوم در جهان هستند.
چین حدود ۵۰ رآکتور هسته‌ای فعال دارد و پس از فرانسه و آمریکا، سومین کشور بهره‌مند از انرژی هسته‌ای در جهان است.
ماه گذشته روسای جمهور چین و روسیه از آغازعملیات مشترک ساخت یک نیروگاه هسته‌ای جدید در چین با مشارکت شرکت روسی روس‌اتم خبر دادند.
انتهای پیام/م