خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجتمع آبرسانی خروسلو آب شرب ۲۱۲۴ نفر را تامین می کند

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 26 خرداد 1400 - 14:53
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل گفت: مجتمع آبرسانی خروسلو ۲ هزار و ۱۲۴ نفر را از آب شرب بهره مند خواهد کرد.
آب،شرب،آبرساني،شهرستان،جهانگيرزاده،قشلاق،بيله،روستا

ایسنا/اردبیل مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل گفت: مجتمع آبرسانی خروسلو ۲ هزار و ۱۲۴ نفر را از آب شرب بهره مند خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، علیرضا نعمت سلطانی در جلسه بررسی مسائل و مشکلات روستای شورگل واقع در بخش خروسلو با حضور جهانگیرزاده نماینده مردم شهرستان های بیله سوار و پارس آباد در مجلس شورای اسلامی و مسئولان شهرستانی با بیان این مطلب افزود: مجتمع آبرسانی خروسلو در شهرستان بیله‌سوار که ۲۴۳ روستا و قشلاق را در بر می‌گیرد با اجرای خط انتقال اصلی و توسعه ایستگاه‌های پمپاژ تصفیه‌خانه گل‌مالی و تراز ۳۰۰ و آبرسانی به ۱۵ روستا و قشلاق جمعیت ۲ هزار و ۱۲۴ نفری را بهره‌مند از آب شرب خواهد کرد.
وی بر تامین اعتبار لازم جهت اجرا و تکمیل پروژه های نیمه تمام در سطح روستاها، نوسازی و بازسازی شبکه های فرسوده به منظور کاهش هدر رفت آب تأکید کرد.
عباس جهانگیرزاده نماینده مردم شهرستان های پارس آباد و بیله سوار در مجلس شورای اسلامی، ضمن اعلام برخی از درخواست های مردمی حوزه انتخابیه تصریح کرد: به صورت جدی از طریق ظرفیت کمیسیون مربوطه مسائل مرتبط با تأمین اعتبارات مورد نیاز جهت تسریع در تکمیل و بهره برداری پروژه ها و توسعه و ارتقاء زیرساخت های مرتبط با تامین و توزیع آب شرب پیگیری خواهد کرد.
انتهای پیام