دعوت مدیرکل ارشاد گیلان از مردم برای حضور پای صندوق های رأی
مهر
|
استانها، چندرسانهای
|
چهارشنبه، 26 خرداد 1400 - 13:29
رشت- مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان ضمن دعوت از همه اقشار جامعه به ویژه اهالی فرهنگ، و هنر و رسانه برای حضور پرشور در انتخابات، گفت: صندوق های رأی نشان دهنده مردم سالاری است.

فیروز فاضلی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه نظام ما دارای کلید واژههایی همانند استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی است، اظهار کرد: جمهوریت نظام مبتنی بر انتخاب مردم است.
وی با بیان اینکه هیچ چیز به اندازه صندوق رأی مردم سالاری را به نمایش نمیگذارد، افزود: باید از این صندوقها بهره برد و مردم سالاری این نظام را در پیش چشم جهانیان به نمایش گذاشت.
مدیرکل ارشاد گیلان با اشاره به اینکه به انتخابهای ما نمره داده میشود، گفت: هیچکس به اجبارهای ما نمره نخواهد داد لذا از همه اقشار مردم به ویژه اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه میخواهم در این همایش که نشان از مردم سالاری است شرکت کنند.