خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شیوع کرونا در آذربایجان‌شرقی روند کاهشی دارد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 26 خرداد 1400 - 12:42
تبریز- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه شیوع کرونا در آذربایجان‌شرقی روند کاهشی دارد، گفت: تزریق دوز دوم واکسن روسی ضد کرونا به گروه‌های مشمول در استان شروع شده است.
كرونا،دوز،واكسن،آذربايجان

به گزارش خبرگزاری مهر، عباسعلی درستی افزود: در زمان حاضر تعداد بستری‌های کرونایی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی آذربایجان شرقی استان ۷۰۰ تا ۷۵۰ نفر است.
وی با اشاره به کاهش قابل توجه فوتی‌های روزانه کرونا در آذربایجان شرقی یادآوری کرد: موارد جدید ابتلاء به کرونا در استان نیز به ۴۰۰ نفر در روز کاهش یافته است.
درستی ادامه داد: همچنین مرحله دوم واکسیناسیون گروه‌های مشمول در آذربایجان شرقی از یکشنبه این هفته آغاز شده و افرادی که تزریق دوز دوم واکسن روسی در آنها به تأخیر افتاده بود، آغاز شده است.
وی تاکید کرد: به حد کافی واکسن ضد کرونا در استان موجود است و واکسیناسیون این افراد را به طور مرتب انجام خواهیم داد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: آن عده از افرادی هم که دوز اول واکسن کرونای چینی را دریافت کرده‌اند، تزریق دوز دوم به آنان از یکشنبه هفته آینده شروع می‌شود.