خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بی‌خطر بودن واکسن کوو ایران برکت تایید شده است

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | سه شنبه، 25 خرداد 1400 - 11:52
جهانپور گفت: در مطالعات انجام گرفته روی واکسن «کوو ایران برکت»، بی‌خطر بودن این واکسن تایید شده است.
واكسن،بركت،سخنگوي،مطالعه،انساني

سخنگوی سازمان غذاودارو در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
کیانوش جهانپور، مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت و سخنگوی سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اخذ مجوز واکسن تمام ایرانی برکت جهت تزریق اظهار کرد: واکسن تمام ایرانی کوو ایران برکت بر پایه ویروس غیرفعال است.
او ادامه داد: مطالعات حیوانی و انسانی واکسن برکت از زمستان سال گذشته در کشور آغاز شده است و نتایج فاز‌های اول و دوم این مطالعه مطلوب گزارش شده است.
جهانپور بیان کرد: فاز سوم مطالعه انسانی واکسن برکت بر روی بیش از ۲۰ هزار نفر انجام شده و مردم ایران در فاز سوم مطالعه انسانی این واکسن را دریافت کرده اند.
سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: در مطالعات انجام گرفته روی این واکسن، بی خطر بودن واکسن برکت تایید شده است.
او تاکید کرد: تولید این واکسن از هفته آینده در کشور آغاز می‌شود و در چرخه توزیع قرار می‌گیرد.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/