سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بدهی مالیاتی برای بازگشت ادینهو دردسر ساز شد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 01 بهمن 1397 - 12:45
ادینهو برای بازگشت به لیگ برتر ایران با مشکلاتی از جمله پرداخت نشدن مالیاتش مواجه شده است.
تيم،ماشين،برتر،ليگ،بازيكن،فوتبال

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، لوسیانو ادینهو مهاجم سابق تیم فوتبال تراکتورسازی که سابقه آقای گلی لیگ برتر هم دارد مدنظر تیم فوتبال ماشین سازی در فصل نقل و انتقالاتی زمستانی است اما در حال حاضر این بازیکن به علت بدهی مالیاتی نمی تواند به این تیم تبریزی بپیوندد.
ادینهو از زمان حضورش در تیم مس کرمان مالیات خود را پرداخت نکرده است و همین موضوع مشکلاتی برای بازگشتش به لیگ برتر ایران ایجاد کرده است او برای پیوستن به تیم ماشین سازی باید بدهی مالیاتی اش را بپردازد چرا که مسئولان این تیم تبریزی حاضر نیستند مالیات این بازیکن را پرداخت کنند و همین موضوع باعث شده که مذاکرات طرفین به بن بست بخورد.
علاوه بر این سن بالای ادینهو هم باعث شده که ماشین سازان برای به خدمت گرفتن این بازیکن مردد باشند و هنوز تصمیم قطعی در این باره نگرفتند.
بیشتر بخوانید:
ادینهو در آستانه پیوستن به ماشین سازی
بازی دوستانه با پرسپولیس در دستورکار ماشین سازان / ادینهو راهی تبریز می‌شود
زمان خداحافظی ادینهو از تراکتورسازی مشخص شد
انتهای پیام/
مشکل ادینهو برای بازگشت به لیگ برتر ایران