خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سلیمانی: ایثار و شهادت رمز اصلی حفظ و پاسداری از اسلام است

ایسنا | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 24 خرداد 1400 - 16:53
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران تأکید کرد: جایگاه مشاورین وزرا در امور ایثارگران در ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بسیار مهم و حیاتی و فارغ از مسائل سیاسی و اداری است.
امور،ايثارگران،بنياد،شهيد،فرهنگي،ايثار،شهادت،فرهنگ،مشاورين

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران تأکید کرد: جایگاه مشاورین وزرا در امور ایثارگران در ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بسیار مهم و حیاتی و فارغ از مسائل سیاسی و اداری است.
به گزارش ایسنا، یکصد و هشتاد و هفتمین جلسه شورای مشاورین وزرا در امور ایثارگران روز دوشنبه ۲۴ خرداد با موضوع فرهنگ ایثار و شهادت و جمع‌آوری اسناد فرهنگی دستگاه‌های اجرایی در محل هتل هویزه برگزار شد.
سردار یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم ضمن تبریک دهه کرامت گفت: با توجه به رسالت مهم بنیاد شهید و امور ایثارگران در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت لازم است تعامل خوبی بین این مجموعه با سایر دستگاه‌ها وجود داشته باشد که خوشبختانه در دوره اخیر شاهد این تعامل و هم‌افزایی هستیم.
وی افزود: ایثار و شهادت رمز اصلی حفظ و پاسداری از اسلام است و همه ما وظیفه داریم در حفظ و ترویج این فرهنگ بکوشیم.
جایگاه مشاورین وزرا در امور ایثارگران در ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بسیار مهم و حیاتی و فارغ از مسائل سیاسی و اداری است.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه فعالیت‌های فرهنگی بنیاد براساس اسناد بالادستی و بیانیه گام دوم انجام می‌شود افزود: امیدواریم در این مسیر از مشارکت و ظرفیت‌های موجود در وزارت‌خانه‌ها و سایر دستگاه‌ها نیز به خوبی استفاده شود.
سلیمانی در ادامه ضمن اشاره به رویکردها و سیاست‌های فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران، به تشریح بخشی از فعالیت‌های فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران پرداخت.
در ادامه این جلسه سید مستجاد حسینی مدیرکل امور ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران، سید مرتضی حسینی مدیرکل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران، رحیم نریمانی مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران، داود نورچه‌ای مدیرکل تبلیغات و فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران، محمدعلی فقیه مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران و رضا رحیمی نسب دبیر شورای مشاورین وزرا در امور ایثارگران به بیان نظرات خود در خصوص فرهنگ ایثار و شهادت و جمع‌آوری اسناد فرهنگی دستگاه‌های اجرایی پرداختند.
مشاورین وزرا در امور ایثارگران نیز در این جلسه به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.
انتهای پیام