خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور «جبرئیل» در ۲ جشنواره‌ بین‌المللی

مهر | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 24 خرداد 1400 - 16:12
فیلم کوتاه «جبرئیل» در ادامه‌ حضورهای جهانی خود به ۲ جشنواره‌ دیگر راه پیدا کرد.
جشنواره،جبرئيل،كوتاه،يونان،مسابقه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی پروژه، فیلم کوتاه «جبرئیل» ساخته یوسف کارگر در ادامه حضورهای جهانی خود به ۲ جشنواره دیگر راه یافت.
این فیلم در بخش مسابقه هفتمین دوره جشنواره فیلم کوتاه «الکساندریا» در کشور یونان حضور خواهد داشت.
«جبرئیل» در این دوره از جشنواره که فیلم‌های کوتاه داستانی، مستند و انیمیشن را به رقابت می‌گذارد در بخش مسابقه فیلم‌های کوتاه داستانی با فیلم‌هایی از یونان، فرانسه، اوکراین، لهستان، ایتالیا، امریکا، بلژیک و … به رقابت خواهد پرداخت.
این جشنواره بین روزهای ۱ تا ۴ جولای برابر با ۱۰ تا ۱۳ تیرماه در الکساندریای یونان برگزار خواهد شد.
«جبرئیل» همچنین در بخش مسابقه جشنواره «سلطان‌بِیلی» ترکیه که در روزهای ۱۵ و ۱۶ ژوئن برابر با ۲۵ و ۲۶ خرداد در استانبول برگزار می‌شود، با فیلم‌هایی از لهستان، فرانسه، شیلی، ترکیه و اردن به رقابت خواهد پرداخت.
«جبرئیل» درباره پدری است که باید در شرایطی سخت، بین عشق و ایمان و وجدان تصمیمی بگیرد…