خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرکرده باند بین‌المللی قاچاق مواد مخدر در سیستان و بلوچستان دستگیر شد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 24 خرداد 1400 - 12:54
گروه استان‌ها - فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان از دستگیری سرکرده یک باند سازمان یافته و بین‌المللی قاچاق مواد مخدر و دو همدست تبهکارش در جنوب شرق کشور خبر داد.
مواد،پليس،مخدر،بلوچستان،سيستان،انتظامي،مبارزه،استان،كشور،افي ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار احمد طاهری اظهار داشت: یگان های عملیاتی پلیس استان سیستان و بلوچستان با تلاش شبانه‌روزی و اشراف اطلاعاتی موفق به شناسایی و دستگیری سرکرده باند سازمان یافته و بین‌المللی مواد مخدر در جنوب شرق کشور شدند.
وی افزود: پس از ماه ها رصد اطلاعاتی و تخصصی گسترده، آخرین محل تردد این قاچاقچی بین المللی در شهرستان سراوان توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر شناسایی ،که در یک عملیات غافلگیرانه و مسلحانه قبل از انجام هرگونه اقدامی به همراه دو همدست تبهکارش دستگیر و از وی مقادیر قابل توجهی مواد مخدر و دو دستگاه خودروی تیزرو که با آن اقدام به حمل و جابجایی محموله مواد افیونی می‌کرد، کشف و ضبط شد.
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان به گستردگی اقدامات متهم دستگیر شده اشاره کرد و گفت: چندین فقره درگیری مسلحانه با ماموران انتظامی و پلیس مبارزه با مواد مخدر در سطح استان، قاچاق و ترانزیت مواد مخدر و تهیه سلاح های گرم از جمله اقدامات تبهکارانه این قاچاقچی تحت تعقیب می باشد که در نهایت با اقدام هوشمندانه، در تور انتظامی پلیس سیستان و بلوچستان قرار گرفت.
سردار طاهری خاطرنشان کرد: موضع پلیس در امرمقابله و برخورد با هر گونه قاچاق مواد مخدر، موضع بسیار جدی و قاطعانه است، سوداگران مرگ بدانند جان برکفان پلیس مبارزه با مواد مخدر با اشرافیت کامل و رصد منطقه از مرز تا عمق کشور اجازه نخواهند داد به مجرمانی که بخواهند با انتقال مواد افیونی و بدست آوردن سودهای کلان باد آورده، بلای خانمانسوز را وارد کشور کنند و بدانند در این امر، عزم پلیس، عزمی راسخ و بسیار جدی است.
انتهای پیام/392/ ت