خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۱۵ دانشجوی افغانستانی در دانشگاه بیرجند تحصیل می‌کنند

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 24 خرداد 1400 - 12:53
رئیس دفتر امور بین الملل دانشگاه بیرجند بیان کرد: ۲۱۵ دانشجو از کشور افغانستان در دانشگاه بیرجند مشغول تحصیل هستند.
دانشگاه،بيرجند،دانشجو،تحصيل،دانشجويان

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس دفتر امور بین الملل دانشگاه بیرجند بیان کرد: ۲۱۵ دانشجو از کشور افغانستان در دانشگاه بیرجند مشغول تحصیل هستند.
مهران تقی پور، امروز دوشنبه ۲۴ خرداد به رسانه‌های گروهی گفت: از این تعداد ۷۱ دانشجو در مقطع کارشناسی، ۱۴۱ دانشجو در کارشناسی ارشد و ۳ دانشجو در مقطع دکتری در حال تحصیل هستند.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه پذیرش دانشجوی خارجی در این دانشگاه از سال ۷۱ شروع شده است، افزود: پذیرش این دانشجویان در دانشگاه بیرجند از سال ۹۸ به صورت منسجم افزایش چشمگیری یافت.
وی ادامه داد: تاکنون دانشجویانی از کشورهای ازبکستان، بنگلادش، افغانستان و تاجیکستان در این دانشگاه تحصیل کردند که ۷۵ دانشجو در رشته‌های مختلف فارغ التحصیل شدند.
رئیس دفتر امور بین الملل دانشگاه بیرجند با اشاره به تحصیل دانشجویان خارجی در همه رشته‌ها، گفت: بیشتر این دانشجویان در رشته‌های علوم سیاسی، ادبیات فارسی، علوم آموزشی و کامپیوتر در دانشگاه بیرجند تحصیل کردند.
تقی پور یادآور شد: در حال حاضر با توجه به شرایط کرونا، کلاس‌های دانشگاه به جز رشته‌های تحصیلات تکمیلی در صورت تشخیص اساتید به صورت مجازی برگزار می‌شود.
انتهای پیام