خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیات آبگرفتگی دو بیمارستان اهواز / ادامه استحکام‌سازی سیل‌بند عین ۲

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 21 فروردین 1398 - 12:12
فرماندار اهواز گفت: عملیات احداث و استحکام‌سازی سیل‌بند در منطقه عین ۲ در حال انجام است.
اهواز،آب،منطقه،آبگرفتگي،سطح

فرماندار اهواز گفت: عملیات احداث و استحکام‌سازی سیل‌بند در منطقه عین ۲ در حال انجام است.
به گزارش ایسنا، جمال عالمی نیسی در خصوص وضعیت سیل‌بند منطقه عین ۲ اظهار کرد: از روزهای گذشته کانال چمران اهواز، محدوده پلیس راه قدیم را تحت تأثیر قرار داده و آب به سمت منطقه عین ۲ حرکت کرده است.
وی گفت: با اقدامات انجام شده آب منحرف شد تا از حرکت آب به سمت اهواز و منطقه عین ۲ جلوگیری شود.
فرماندار اهواز بیان کرد: تعداد زیادی از ماشین‌آلات راه‌سازی به همراه مسئولین فرمانداری و شهرداری در این منطقه مستقر هستند و با همکاری مردم در حال احداث سیل‌بند هستیم.
عالمی نیسی در خصوص اخبار منتشر شده درخصوص آبگرفتگی بیمارستان امام خمینی (ره) و بیمارستان فاطمه الزهرا (س) گفت: این آبگرفتگی یا به علت بالا زدن فاضلاب‌های این مناطق است و یا اینکه نشتی آب زیرزمین‌ها در زمان بالا رفتن سطح آب اتفاق افتاده است.
وی در پایان با بیان اینکه این اتفاق قابل پیش‌بینی بود، افزود: در نقاط مختلف اهواز گرفتگی فاضلاب وجود دارد و این بیمارستان‌ها که در حاشیه رودخانه قرار دارند و سطح آنها از سطح رودخانه پایین‌تر است، دچار آبگرفتگی می‌شوند.
انتهای پیام