خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاشکند میزبان دور بعدی رقابتهای جودو قهرمانی جهان شد

مهر | ورزشی | دوشنبه، 24 خرداد 1400 - 09:41
فدراسیون جهانی جودو ازبکستان را به عنوان میزبان رقابتهای جودو قهرمانی جهان در سال آینده میلادی معرفی کرد.
فدراسيون،جودو،مجارستان،جهاني

به گزارش خبرنگار مهر، عصر یکشنبه و در روز پایانی رقابتهای جودو قهرمانی جهان، فدراسیون جهانی اعلام کرد میزبان دور آینده مسابقات قهرمانی جهان در سال ۲۰۲۲ ازبکستان و شهر تاشکند می‌باشد.
به همین منظور در مراسمی که با حضور «ماریوس ویزر» رئیس فدراسیون جهانی، «لازلو تات» رئیس فدراسیون جودو مجارستان و «عزیزجان کاملیف» برگزار شد، پرچم فدراسیون جهانی از مجارستان گرفته و به ازبکستان تحویل داده شد.
«ویزر» در این رابطه گفت: می‌خواهم از مجارستان و انجمن جودو مجارستان بخاطر سازماندهی یک دوره موفق مسابقات جهانی جودو در بوداپست تشکر کنم.
برای فدراسیون جودو ازبکستان برای سازماندهی سال آینده موفقیت‌های زیادی آرزو می‌کنم.
برای شما همه شما آرزوی سلامتی دارم و به زودی در توکیو می‌بینیم
در پایان مراسم هم رئیس فدراسیون جهانی تندیس «جیگارو کانو» را به رئیس فدراسیون جودو مجارستان اهدا کرد.