خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رصد فعالیت های تبلیغاتی نامزدها/در برخورد با متخلفان تعارف نداریم

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 24 خرداد 1400 - 08:06
گرگان- فرماندار گرگان گفت: تمام فعالیت های تبلیغاتی نامزدهای شوراها در گرگان رصد شده و در برخورد با متخلفان با کسی تعارف نداریم.
تبليغات،نصب،ستاد،بنر،امحا،حميدي،فرمانداري

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حمیدی شامگاه یکشنبه در بازدید میدانی از تبلیغات نامزدهای شوراها در سطح شهرستان اظهارکرد: در قانون تبلیغات محیطی به وضوح مکان های معینی برای نصب پوستر توسط شهرداری مشخص شده و نامزدهایی که به این مهم توجه ندارند و قانون را زیر پا می گذارند، برخورد می شود.
فرمانداری گرگان گفت: با تشکیل کمیته امحا با هرگونه تبلیغات خارج از چهارچوب برخورد و به فوریت نسبت به جمع آوری تبلیغات غیرمجاز عمل می شود.
وی ادامه داد: نامزدها برای برپایی ستاد باید از فرمانداری مجوز داشته باشند، در غیر اینصورت حق فعالیت نخواهند داشت.
حمیدی بیان کرد: ستاد های انتخاباتی فقط با بهره گیری از فضای جلوی ستاد خود می توانند اقدام به نصب بنر کنند و نصب بنر با ابعادخارج از دستورالعمل (۷۰×۱۰۰) در نقاط مختلف شهری تخلف است و برخور قانونی انجام می شود.
فرماندار گرگان گفت: شب گذشته هم تعدادی از بنرهای تبلیغاتی که خلاف قوانین و مقررات در سطح شهر نصب شده بود توسط کمیته امحا به پایین کشیده شد و این روند تا آخرین روز تبلیغات کاندیدا ادامه دارد.