شهرستان گناوه نیازمند ایجاد شهرک صنفی است/گازرسانی به مراغداریها
گناوه - فرماندار گناوه گفت: شهرستان گناوه نیاز به ایجاد شهرک صنفی دارد و صنوف آلاینده باید به بیرون شهر منتقل شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی پاکنژاد صبح پنج شنبه در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری این شهرستان اظهار داشت: در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی شاهد افتتاح و بهره برداری از پروژه های اقتصادی و اشتغالزایی در سطح شهرستان گناوه خواهیم بود.
وی با تقدیر و تشکر از همکاری بانک ها در زمینه اعطای تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان افزود: شهرستان گناوه در زمینه پرداخت تسهیلات اشتغالزایی با همکاری و همراهی بانک ها رتبه خوبی دراستان و حتی کشور کسب کرده است و به همین خاطر در دهه فجر امسال افتتاح و بهره برداری از طرح هایی در حوزه اشتغال روستایی و غیره را خواهیم داشت.
پاکنژاد با تاکید بر اینکه وام اشغالزایی فقط باید برای همین امر دریافت و مصرف شود و در این مورد با هیچ کس رودربایستی نداریم بیان کرد: وام های اشتغالزایی صرفا برای همین امر مورد استفاده قرار گیرد تا باعث ایجاد تورم و مشکلات دیگر نشود و این باید در دستور کار همه باشد و اگر طرحی باعث اشتغالزایی نشده و فقط وام دریافت کرده در وهله اول بانک ها و کارگروه اشتغال تلاش کند که تبدیل به حال شده و زمینه اشتغالزایی شود.
وی پیرامون دقت در پرداخت وام های حمایتی گفت: وام حمایتی افراد تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی و بنیاد شهید در دستور کار بانک ها قرار گرفته و باید نهایت تلاش درهمکاری برای پرداخت این وام های حمایتی بخصوص در بحث ضمانت داشته باشیم تا مشکلات این عزیزان حل شود.
پاکنژاد تصریح کرد: نهادهای حمایتی هم افرادی را که واقعا توان اشتغالزایی دارند و کننده کار باشند به بانک ها معرفی کنند تا هم بانک ها و هم خود گیرندگان وام ها دچار مشکل نشوند.
وی اضافه کرد: بانک ها هم حتما همانگونه که تا کنون در این زمینه عمل کرده اند همکاری لازم را در پرداخت این وام ها خواهند داشت.
فرمادار گناوه گفت: در حوزه پرداختها، رعایت مقررات و ضوابط حتما مد نظر قرار گیرد که خود بانک ها با مشکل مواجه نشوند و کمکی هم به حال افراد متقاضی باشد.
وی پیرامون ایجاد شهرک صنفی در شهرستان گناوه گفت: شهرستان گناوه نیاز به ایجاد شهرک صنفی دارد و صنوف آلاینده باید به بیرون شهر منتقل شود چرا که مزاحمت برای شهروندان است و لذا همه ما پیگیر این کار هستیم و همگی باید به این امر کمک کنند تا این اتفاق بیافتد .
فرماندار گناوه تاکید کرد: ایجاد شهرک صنفی نیاز به کار کارشناسی، نشست و بررسی دارد و لذا اداره صنعت و معدن و تجارت، شهرداری، جهاد کشاورزی و محیط زیست ظرف یک ماه آینده با برگزاری نشست و کارشناسی و بررسی لازم زمین و مجوزها را بررسی و گزارش کامل به کارگروه اشتغال ارائه دهند تا در جلسه بهمن ماه بررسی شود.
وی با اشاره به درخواست تعدادی از مرغداران جهت گازرسانی به مراغداریها گفت: اداره گاز و شرکت نفت در شهرستان با ما همراه بوده و همکاری کرده اند و طی تماس هایی که با استانداری، شرکت گازاستان و مدیرعامل نفت استان داشته ایم به نتایجی دست یافته ایم و سعی ما بر این است که مشکلات این افراد حل شود.
وی گفت: در مورد تامین سوخت اضطراری مشکلی برای این مرغداریها وجود ندارد و آنهایی که به گاز وصل هستند سوخت اضطراری دریافت می کنند و در مورد مرغداری هایی که علمک و ایستگاه گاز ندارند از هم اکنون وارد سامانه شوند و مانند گذشته ثبت نام کنند و مورد خاصی ندارند.
فقط کسانی که علمک تا درب مرغداری رفته و اقدام به گازکشی نکرده اند گاز کشی کنند و از این نعمت بهره مند شوند.
پاکنژاد با اشاره به لزوم توجه به آبخیزداری در فصل بارندگی گفت: بحث آبخیزداری از اولولویتهای دولت است و درست است که در حال حاضر بارندگی وجود دارد ولی باید به فکر تابستان بود و لذا منابع طبیعی به آبخیزداری توجه داشته باشد و آبخیزداری و مهار روان آب ها را داشته باشید.
در این نشست مشکلات و درخواست های چند طرح اشتغالزایی در شهرستان گناوه بررسی و تصمیماتی پیرامون آنها اتخاذ شد.