خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسابقات تنیس رولان گاروس / نواک جوکوویچ قهرمان شد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 23 خرداد 1400 - 23:30
نواک جوکوویچ در فینال مسابقات تنیس رولان گاروس، استفانوس سیتسیپاس تنیسور یونانی را شکست داد.
گرند،اسلم،تنيس،نادال،قهرمان،گاروس،تنيسور

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، نواک جوکوویچ تنیسور صربستانی در دیدار فینال مسابقات تنیس رولان گاروس درحالی که ۲ بر صفر از استفانوس سیتسیپاس تنیسور جوان یونانی عقب افتاده بود، بازگشتی فوق العاده به بازی داشت و برای دومین بار قهرمان رقابت‌های رولان گاروس شد.
مرد شماره یک تنیس جهان که در مرحله نیمه‌نهایی به زحمت از سد رافائل نادال عبور کرد، امروز در ست‌های اول و دوم خسته نشان داد و با نتایج ۷ بر ۶ و ۶ بر ۲ مغلوب حریف یونانی خود شد؛ با این حال او در ادامه به بازی بازگشت و در ست‌های بعدی با نتایج ۶-۳، ۶-۲ و ۶-۴ پیروز شد تا بعد از نبردی که ۴ ساعت و ۱۱ دقیقه به طول انجامید، نوزدهمین قهرمانی مسابقات گرند اسلم تنیس را کسب کند.
جوکوویچ حالا تنها یک گرند اسلم از فدرر و نادال کمتر دارد و این فرصت را دارد تا در ویمبلدون به ۲ رقیب دیرینه اش برسد.
اسطوره تنیس جهان که در ابتدای سال ۲۰۲۱ قهرمان اوپن استرالیا شد، با فتح اوپن فرانسه به اولین بازیکنی در دوران جدید تنیس و سومین در تاریخ تبدیل شد که در هر ۴ گرند اسلم حداقل ۲ بار قهرمان شده است.
جوکوویچ و رافائل نادال ۱۰ گرند اسلم از ۱۱ گرند اسلم اخیر را از آن خود کرده اند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/