خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تسهیلات ویژه برای ترخیص خودروهای رسوبی توقیفی در پارکینگ‌ها

مشرق | اقتصادی | یکشنبه، 23 خرداد 1400 - 20:47
رئیس پلیس راهور شرق استان تهران از تسهیلات ویژه برای ترخیص خودروهای رسوبی توقیفی در پارکینگ‌ها خبر داد.
پليس،راهور،ترخيص،خودروهاي،شرق،تسهيلات

به گزارش مشرق، سرهنگ علی سلیمانی رئیس پلیس راهور شرق استان تهران ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به منظور پیشگیری از تضییع سرمایه مردم در پارکینگ‌ها، تسهیلات ویژه برای ترخیص خودروهای رسوبی توقیفی در سطح شرق استان تهران از ۱۸ خرداد ماه سال جاری آغاز شد.
وی افزود: با عنایت به اینکه شرایط ویژه مشخص شده برای ترخیص به مدت ۲ ماه است انتظار داریم مالکان یا متصرفان خودروهای توقیفی در پارگینگ‌ها با دست داشتن قبض و مدارک خودرو از جمله سند و مدارک احراز هویت با مراجعه به دفاتر پلیس +۱۰ از این تسهیلات ویژه استفاده کنند.
رئیس پلیس راهور شرق استان تهران خاطر نشان کرد: در تسهیلات پلیس راهور، مالکان خودروها برای ترخیص وسیله نقلیه خود نیاز به گواهینامه و بیمه ندارند.
سلیمانی افزود: طی تمهیداتی که در این طرح در نظر گرفته شده است هزینه نگهداری در پارکینگ‌ها برابر تعرفه سال ۱۳۹۴ محاسبه خواهد شد و همچنین امکان پرداخت خلافی به صورت تقسیط (یک ساله) وجود داشته و جرایمی که به علت دیرکرد ۲ برابر شده‌اند مورد بخشودگی واقع می‌شوند.
وی با بیان اینکه جرایمی که بخشوده می‌شود مربوط به سال ۹۹ به قبل می‌باشد، عنوان داشت: خودروهای شخصی و عمومی که در سن فرسودگی است شامل این طرح نمی‌شود.