خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هجمه ها علیه حشد شعبی بی ثمر است

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 23 خرداد 1400 - 20:18
عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق امروز یکشنبه به هجمه رسانه ای و نظامی علیه حشد شعبی از سوی آمریکا و برخی کشورهای منطقه پرداخت.
شعبي،عراق،نظامي،مهمي،امنيت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، کریم علیوی عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق امروز یکشنبه به هجمه رسانه ای و نظامی علیه حشد شعبی از سوی آمریکا و برخی کشورهای منطقه پرداخت.
وی افزود: سالروز تاسیس حشد شعبی به مثابه حادثه مهمی در تاریخ عراق محسوب می شود زیرا یکی از موسسات نظامی است که تثبیت کننده حاکمیت ملی و ضامن امنیت روند سیاسی عراق است.
علیوی با اشاره به جانفشانی های حشد شعبی در زمان آزادسازی عراق از لوث تکفیری ها، تاکید کرد: حملات مستمر از سوی آمریکاییها و برخی کشورهای منطقه علیه حشد شعبی، خللی در عزم آنها ایجاد نخواهد کرد و سرانجام این تلاشها شکست است.
وی گفت: حشد شعبی فقط یک سازمان نظامی نیست بلکه در پروژه های خدمات شهری و خدمات به شهروندان نقش مهمی داشته است.
علیوی به اقدامات حشد شعبی در کمک به خانواده های فقیر اشاره کرد.