خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی سرشبکه و توقیف بزرگ‌ترین محموله سوخت قاچاق در تنگه هرمز

ایسنا | برگزیده، سیاسی | چهارشنبه، 21 فروردین 1398 - 11:41
بزرگ ترین محموله سوخت قاچاق و یکی از سرشبکه های اصلی قاچاق سوخت توسط رزمندگان نیروی دریایی سپاه در تنگه هرمز شناسایی و توقیف شد.
قاچاق،سوخت،محموله،توقيف،هرمز،تنگه،سپاه،اصلي

بزرگ ترین محموله سوخت قاچاق و یکی از سرشبکه های اصلی قاچاق سوخت توسط رزمندگان نیروی دریایی سپاه در تنگه هرمز شناسایی و توقیف شد.
به گزارش ایسنا،‌ دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه از توقیف بزرگترین محموله سوخت قاچاق در تنگه هرمز و شناسایی یکی از سرشبکه های اصلی قاچاق سوخت توسط رزمندگان این نیرو خبر داد و گفت: طی این عملیات غافلگیرانه و موفق که در پی سلسه اقدامات اطلاعاتی دقیق و هوشمندانه صورت گرفت، از یک کشتی 10 هزار تنی، بیش از 12 میلیون و پانصد هزار لیتر سوخت قاچاق کشف و توقیف شد.
وی افزود: در همین رابطه 21 نفر از ملیت های گوناگون منطقه ای و فرامنطقه ای دستگیر شدند که پس از انجام بازجویی های اولیه، این محموله به همراه قاچاقچیان دستگیر شده، برای طی مراحل قانونی و قضایی به مقامات مسئول تحویل داده شد.
فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه این محموله بزرگ‌ترین محموله سوخت قاچاقی است که تاکنون در خلیج فارس و تنگه هرمز شناسایی و توقیف شده است، گفت: این کشتی 131 متری قاچاق سوخت، از کلاس شناورهای سنگین نفتکش به شمار می آید و با توقیف این محموله یکی از باندهای اصلی و سرشبکه های قاچاق سوخت در منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز متلاشی و ضربه سنگینی به یک شبکه اصلی قاچاق سوخت در استان هرمزگان وارد آمد.
دریادار تنگسیری تصریح کرد: این مأموریت بر اساس راهبرد مبارزه با قاچاق و پیرو ابلاغ مأموریت از سوی فرماندهی کل سپاه صورت گرفته و به یاری خداوند با قدرت و قاطعیت ادامه دارد.
انتهای پیام