خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 07 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انصراف حریری از تشکیل دولت جدی است/بحران ها بیشتر و بیشتر می شود

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 23 خرداد 1400 - 19:24
رسانه‌های لبنان به موضوعات مختلفی پرداختند که فرایند تشکیل دولت این کشور و بحث انصراف سعد حریری از تشکیل کابینه، از مهمترین محورهای این رسانه هاست.
لبنان،حريري،تشكيل،دولت،تارنماي

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: رسانه‌های مختلف لبنان در ۲۴ ساعت گذشته به رویدادهای مختلفی پرداختند که سرخط خبری آنها بدین شرح است:
اگر اصرار مفتی دریان و نبیه بری نبود، حریری دیروز در آستانه انصراف از تشکیل دولت بود (روزنامه الدیار لبنان)
-طرح نبیه بری ساقط شد و حریری تهدید به انصراف کرد؛ تهدید او این بار قوی تر از گذشته است (تلویزیون ام تی وی لبنان)
-انصراف حریری از تشکیل دولت جدی است (روزنامه النهار لبنان)
-انصراف حریری از تشکیل دولت هم می تواند روابط او با عربستان را بهبود بخشد هم پایگاه مردمی او را برای انتخابات آینده قوی تر کند (تارنمای لبنان ۲۴)
-انصراف از تشکیل دولت بهترین گزینه برای حریری برای خروج از این وضعیت است که می تواند توپ را به زمین گروه دیگر بیندازد (تارنمای النشره لبنان)
-چه حریری از تشکیل دولت انصراف بدهد یا ندهد، در آینده نزدیک دولتی نخواهیم داشت و بحران ها بیشتر و بیشتر می شود (روزنامه الانباء لبنان)
-ایده فدرالیسم در لبنان قابل اجرا نیست (تارنمای المدن لبنان)