خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت بیش از ۴۶ میلیارد تومان تسهیلات به عشایر فارس

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 23 خرداد 1400 - 15:12
مدیرکل امور عشایر فارس گفت: از سال گذشته تا خرداد امسال بیش از ۴۶ میلیارد تومان تسهیلات در حوزه طرح زنجیره تولید گوشت قرمز و کمک به خسارت دیدگان خشکسالی با عاملیت بانک کشاورزی به عشایر سیار استان پرداخت شده است.
عشاير،دام،فارس،استان،عشايري،خسارت

ایسنا/فارس مدیرکل امور عشایر فارس گفت: از سال گذشته تا خرداد امسال بیش از ۴۶ میلیارد تومان تسهیلات در حوزه طرح زنجیره تولید گوشت قرمز و کمک به خسارت دیدگان خشکسالی با عاملیت بانک کشاورزی به عشایر سیار استان پرداخت شده است.
روح‌الله بهرامی یکشنبه ۲۳ خرداد در اولین جلسه ستاد هماهنگی مدیران استانی و شهرستانی مدیران عامل اتحادیه و تعاونی‌های عشایری فارس گفت: سال ۱۴۰۰ سال بسیار سخت و دشواری برای عشایر است و خسارت زیادی به این قشر وارد شده است.
بهرامی با بیان اینکه فارس اولین استان اقدام کننده برای جبران خسارت خشکسالی و اجرای طرح حمایتی خرید دام زنده عشایر بوده است، گفت: در این راستا لزوم برنامه ریزی، دقت و پیگیری برای اجرای صحیح طرح مد نظر قرار گرفته است.
او خاطرنشان کرد: خرید امانی دام توسط شرکتهای تعاونی عشایری با حمایت شرکت پشتیبانی امور دام و اتحادیه مرکزی انجام می‌شود و همچنین امکان صادارات دام از استان جزء برنامه‌های در دست اقدام است.
مدیر کل امور عشایر استان فارس در این حلسه بر لزوم پرشور جامعه عشایری در انتخابات ۲۸ خرداد تاکید کرد.
انتهای پیام