خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرگ ۲ تن در تصادف پژو و موتورسکیلت

ایسنا | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 23 خرداد 1400 - 11:58
رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از مرگ راکب و ترک‌نشین یک دستگاه موتور سیکلت در بزرگراه نواب صفوی خبر داد.
بزرگراه،راهور،موتورسيكلت،نقص،عوامل،حادثه،پليس،حضور

رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از مرگ راکب و ترک‌نشین یک دستگاه موتور سیکلت در بزرگراه نواب صفوی خبر داد.
سرهنگ احسان مومنی در گفت‌وگو با ایسنا، دراین باره گفت: حوالی ساعت ۵:۱۰ بامداد امروز یکدستگاه موتورسیکلت درحال حرکت در مسیر شمال به جنوب بزرگراه شهید نواب صفوی بود که در محدوده خیابان شهید محبوب مجاز به علت نقص فنی در لاین کناری بزرگراه توقف کرد.
درهمین لحظه یک دستگاه سواری پژو ۴۰۵ که در همان مسیر در حال حرکت بود به شدت با راننده و ترک‌نشین موتورسیکلت که به صورت پیاده در بزرگراه بودند برخورد کرد.
وی با اشاره به حضور عوامل امدادی و انتظامی در محل گفت: متاسفانه با حضور عوامل امدادی مشخص شد که راکب و ترک‌نشین موتورسیکلت به دلیل شدت جراحات وارده جان خود را از دست داده‌اند.
مومنی با بیان اینکه عوامل پلیس راهور نیز در محل حضور داشتند، گفت: بررسی ها برای تعیین علت قطعی حادثه در حال انجام است.
رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به این حادثه به شهروندان توصیه کرد: در هنگام بروز حادثه و نقص فنی در وسیله نقلیه با فواصل مناسب علائم هشدار دهنده قرار دهند و از تعمیر و رفع نقص در سطح معابر بزرگراهی خودداری کنند رانندگان وسایل نقلیه نیز باید در هنگام رانندگی کاملاً به جلو توجه داشته باشند و از انجام کارهایی که باعث حواس پرتی می‌شود خودداری کنند.
انتهای پیام