خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

127 صندوق أخذ رأی برای شهرستان قاین پیش بینی شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 23 خرداد 1400 - 09:29
بیرجند- فرماندار قاین گفت: 127 صندوق أخذ رأی برای شهرستان قاین پیش بینی شده است.
قاين،شهرستان،انتخابات،رقابت،شهر

محمد کریمی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: امسال در جهت رفاه حال مردم و جلوگیری از تجمع و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در شرایط کرونایی تعداد صندوق‌های أخذ رای در شهرستان قاین افزایش یافته است.
فرماندار قاین بیان‌کرد: ما در دوره قبل انتخابات در شهرستان قاین ۱۱۴ شعبه أخذ رأی داشته‌ایم که این دوره به ۱۲۷ شعبه افزایش داشته است.
کریمی با بیان اینکه خوشبختانه تاکنون در شهرستان قاین در زمینه انتخابات مشکل خاصی وجود نداشته است، گفت: ما همزمان کلاس‌های آموزشی را نیز برای عوامل اجرایی انتخابات در شهرستان برگزار می‌کنیم و کار بازرسی و نظارت نیز انجام می‌شود.
وی در زمینه انتخابات شورای شهر نیز اظهارکرد: در خود شهر قاین ۲۴ نامزد انتخابات شوراها با یکدیگر رقابت می‌کنند و در شهرهای اسفدن، آرین شهر، نیمبلوک و خضری نیز بین ۱۱ تا ۱۳ کاندیدا با یکدیگر رقابت می‌کنند.
فرماندار قاین یادآورشد: خوشبختانه تاکنون تخلف انتخاباتی در شهرستان شاهد نبوده‌ایم و همه کاندیداها در چهارچوب قانون با یکدیگر رقابت می‌کنند و امیدواریم نیز با مشارکت حدأکثری مردم برگ زرین دیگری را در تاریخ کشور عزیزمان رقم بزنند.