خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چین ساخت بزرگترین سایت ذخیره ال‌ان‌جی جهان را آغاز کرد

مهر | اقتصادی | یکشنبه، 23 خرداد 1400 - 09:29
شرکت ملی نفت دریایی چین (سی‌نوک) عملیات ساخت بزرگترین سایت ذخیره ال‌ان‌جی جهان را در پارک صنعتی بندر یانگ‌چنگ در استان جیانگسو گسترش داد.
ذخيره،سايت،منبع

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، شرکت ملی نفت دریایی چین (سی‌نوک) عملیات ساخت بزرگترین سایت ذخیره ال‌ان‌جی جهان را در پارک صنعتی بندر یانگ‌چنگ در استان جیانگسو گسترش داد.
این شرکت اعلام کرد در کل ۶ منبع بزرگ ذخیره ال‌ان‌جی احداث خواهد کرد که هزینه آن بالغ بر ۶.۱ میلیارد یوآن (معادل ۹۵۵ میلیون دلار) خواهد بود.
این پروژه تا زمان تکمیل در سال ۲۰۲۳ دارای ۱۰ منبع ذخیره ال‌ان‌جی خواهد بود که ۶ منبع آن فوق‌العاده بزرگ هستند.
این منابع ذخیره‌سازی در کل ظرفیتی بالغ بر ۲۷۰ هزار متر مکعب خواهند داشت.
طبق اعلام شرکت سی‌نوک سایت ذخیره‌سازی ال‌ان‌جی جیانگ‌سو ظرفیت پردازش سالانه ۶ میلیون تن ال‌ان‌جی را خواهد داشت و به این ترتیب بزرگترین سایت ذخیره‌سازی ال‌ان‌جی در چین و جهان خواهد بود.