خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشدید فعالیت کمپین تخریب رئیسی در هفته پایانی/ برنامه برخی ستادها برای تشدید در شایعه‌پراکنی و اتهام‌زنی

تسنیم | سیاسی | شنبه، 22 خرداد 1400 - 21:11
محمد عباسی از تشدید فعالیت کمپین تخریب حجت‌الاسلام رئیسی در هفته پایانی خبر داد.
رئيسي،سياسي،عباسي،احتمالاً،تخريب،منتشر،هفته

محمد عباسی عضو کابینه دولت سابق در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، گفت: با توجه به فرارسیدن هفته پایانی رقابت‌های انتخابات ریاست‌ جمهوری 1400 و پیش بودن آیت‌الله رئیسی در نظرسنجی‌ها، کمپین‌های تخریبی علیه او در حال شدت گرفتن است و احتمالاً در اواسط این هفته به اوج خود خواهد رسید.
وی گفت: مرتبطین ستادهای برخی نامزدها به این جمع‌بندی رسیده‌اند که با توجه به فاصله آرا، چاره‌ای جز یک انتحار در تخریب علیه سید ابراهیم رئیسی ندارند.
و احتمالاً نشانه‌هایی از این رویکرد در مناظره آخر امروز نیز بروز خواهد کرد.
عباسی تصریح کرد: بانیان این وضع موجود برای اینکه پاسخ این سوال را ندهند که با کدام پررویی دوباره برای معطلی فرصت های کشور به میدان آمده اند،در پی جملاتی هستند که چهره محبوب رییسی را تخریب کنند
این کارشناس مسائل سیاسی گفت: همچنین طی روزهای اخیر برخی چهره‌های بدنام سیاسی در جریان غیرانقلابی و همچنین بعضی حساب‌های ناشناس در فضای مجازی اخبار کاملاً کذبی مبنی بر احتمال انصراف سیدابراهیم رئیسی به نفع کاندیداهای دیگر جریان اصولگرا منتشر می‌کنند که هیچ نسبتی با واقعیت ندارد و صرفاً با هدف کاستن از آرای رئیسی منتشر می‌شود.
انتهای پیام/