خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باز و بسته کردن قفل خانه با آیفون ممکن می‌شود

مهر | دانش و فناوری | شنبه، 22 خرداد 1400 - 10:55
اپل به دنبال طراحی خانه‌های هوشمندی است که باز و بسته کردن قفل درب‌های ورودی آنها با استفاده از آیفون انجام می‌شود.
اپل،منازل،درب،افزاري،اس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی ان بی سی، اپل با اجرای این طرح می‌تواند سیستم عامل‌های آی او اس و مک او اس خود را به سیستم عامل‌هایی غالب برای استفاده در منازل مبدل کند.
در واقع با اجرای این طرح از سخت افزارهای ساخت اپل برای کنترل سیستم‌های نرم افزاری خانگی نیز استفاده خواهد شد.
اپل قصد دارد برای پیشبرد استراتژی خانه‌های هوشمند خود به همکاری با شرکت‌های سخت افزاری ثالث نیز روی آورد تا آنها به استفاده از پلتفرم اپل در این حوزه موسوم به هوم کیت علاقه نشان دهند.
برای باز و بسته کردن قفل درب منازل با استفاده از آیفون از یک کلید دیجیتال در اپلیکیشن والت استفاده می‌شود.
سازگاری این اپلیکیشن با دستیار صوتی سیری اپل صدور فرامین صوتی برای باز و بسته کردن درب منازل را ممکن می‌کند.
اپل قصد دارد در آینده خدمات متنوع دیگری را در این زمینه معرفی کند.