خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 30 خرداد 1400
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان کاوشگر عمیق (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):
رزولوشن صفحه شما برای نمایش نوار جستجو کم است!

تاثیر غذاهای دوران ریکاوری کرونا

مشرق | اجتماعی و حوادث | شنبه، 22 خرداد 1400 - 02:18
پژوهش ها نشان می­ دهد خطر ابتلا به ویروس کووید ۱۹ در افرادی که تغذیه نامناسبی دارند، بیشتر است.
ريكاوري،شاخص،مواد،گروه،تأثير،غذايي،دوران،كشورهايي،فقر،كشوري، ...

خلاصه خبر

به گزارش مشرق، فرحناز کشوری فرد کارشناس مسئول آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران، با اشاره به پژوهش‌های انجام شده با موضوع بررسی تأثیر مواد غذایی و مواد مغذی در دوران ریکاوری کووید ۱۹، اظهار کرد: در این پژوهش‌ها با استفاده از داده‌های آماری، به بررسی تأثیر مصرف مواد غذایی خاصی در طول ریکاوری کرونا در ۱۷۰ کشور جهان پرداخته شده است.
این کارشناس مسئول آزمایشگاه کنترل غذا و دارو نشان کرد: تنها ماده‌ای که در دوران ریکاوری کووید ۱۹ تأثیر منفی دارد نوشیدنی‌های الکلی است که نه تنها باعث ایجاد مشکلات کبدی شده، بلکه سبب ایجاد مشکلات ریوی و در نهایت کند تر شدن پروسه‌ی بهبودی می‌شود.
همچنین غذاهایی که ویتامین‌های متعدد مانند ویتامین D و ویتامین E دارند در تقویت سیستم‌های دفاعی بدن و سرعت بخشی به روند درمان نقش چشمگیر دارند.