خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک شهر و ۲ روستای کردستان ثبت ملی شدند

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 21 خرداد 1400 - 22:30
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: در سال 1399 آرمرده را بەعنوان شهر ملی شالبافی، کاکو بەعنوان روستای ملی گلیم بافی و دیوزناو بە عنوان روستای ملی ارغوان بافی ثبت کردیم.
استان،ملي،صنعتگران،عنوان،بافي،روستاي

ایسنا/کردستان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: در سال 1399 آرمرده را بەعنوان شهر ملی شالبافی، کاکو بەعنوان روستای ملی گلیم بافی و دیوزناو بە عنوان روستای ملی ارغوان بافی ثبت کردیم.
یعقوب گویلیان در مراسمی بە مناسبت هفتە صنایع دستی در کردستان اظهار کرد: هنرمندان صنایع دستی کردستان یکی از بخش‌های دخیل در تثبیت جایگاه صنعت گردشگری و صنایع‌دستی استان هستند.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تقدیر از تمامی هنرمندان و صنعتگران کردستانی که با کمترین امکانات توانسته‌اند در سطح ملی و بین‌المللی نشانە‌های افتخار آمیز برای استان به ارمغان بیاورند، عنوان کرد: ارتقای کیفیت محصولات، عرضه متناسب با بازار مصرف، رقابتی بودن، نوآوری و اشتغال‌زایی در عرصه صنایع‌دستی استان می‌بایست بیش از پیش تقویت شود و مد نظر صنعتگران باشد.
وی گفت: با همت معاونت صنایع دستی استان و کشور و تلاش همه هنرمندان و صنعتگران صنایع‌دستی، توانستیم در سال 1399 آرمرده را بە عنوان شهر ملی شالبافی، کاکو بە عنوان روستای ملی گلیم بافی و دیوزناو بە عنوان روستای ملی ارغوان بافی ثبت کنیم که جا دارد از همه کسانی که به نحوی در این حوزه تلاش و همکاری داشتند به نحوی قدردانی شود.
گویلیان به مشکلات موجود بر سر راه تولید و عرضه صنایع‌دستی استان اشاره و افزود: رفع مشکلات این حوزه به ‌منظور حمایت از صنعتگران استان با همکاری مسئولان ذی‌ربط استانی و کشوری و تلاش و پیگیری صنعتگران و هنرمندان صنایع‌دستی‌ استان میسر خواهد شد.
انتهای پیام