سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آسمانی صاف و جوی پایدار در بیشتر نقاط کشور

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 21 خرداد 1400 - 20:18
کارشناس هواشناسی گفت: طی چند روز آینده آسمانی صاف و آفتابی و جوی پایدار در اغلب نقاط کشور حاکم است.
ارتفاعات،خزر،درياي،جنوب،روز،گودرزي،وزش،البرز،اردبيل

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
فریبا گودرزی کارشناس هواشناسی در گفت و گو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، تصریح کرد: امشب در شمال استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، ارتفاعات البرز مرکزی و همچنین در جنوب سیستان‌وبلوچستان، ارتفاعات جنوب کرمان و شرق هرمزگان افزایش ابر، رگبار پراکنده گاهی رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.
او ادامه داد: روزهای شنبه و یکشنبه در سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز مرکزی، جنوب سیستان‌وبلوچستان، ارتفاعات جنوب کرمان و شرق هرمزگان این وضعیت تکرار می‌شود و در سایر مناطق کشور جوی پایدار و آسمان صاف و آفتابی خواهیم داشت.
گودرزی اظهار کرد: روزهای دوشنبه و سه‌شنبه در غالب مناطق کشور جوی آرام و پایدار استقرار خواهد داشت ، به‌تدریج با گذر امواج تراز میانی از نوار شمالی کشور در روز چهارشنبه در اردبیل، گیلان، غرب مازندران و ارتفاعات البرز غربی، وزش باد شمالی، ابرناکی و بارش پراکنده انتظار می‌رود.
کارشناس هواشناسی بیان کرد: روز پنجشنبه در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل بارش باران پیش‌بینی می‌شود.
روزهای چهارشنبه و پنجشنبه دریای خزر مواج است و کاهش محسوس دما در سواحل رخ خواهد داد.
او ادامه داد: در سه روز آینده خلیج‌فارس و شرق دریای عمان و روز شنبه دریای خزر مواج است.
در این مدت در منطقه زابل و استان‌های خوزستان و بوشهر به سبب وزش باد شدید، خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.
گودرزی درباره آب‌وهوای استان تهران گفت: آسمان تهران فردا صاف است و بیشترین دمای تهران ۳۸ درجه و کمترین آن ۲۶ درجه خواهد بود.
انتهای پیام/