خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تظاهرات گسترده فعالان انگلیسی در محل برگزاری نشست گروه هفت

فارس | بین‌الملل | جمعه، 21 خرداد 1400 - 17:40
صدها فعال انگلیسی در شهر محل برگزاری نشست سران گروه هفت دست به تجمع اعتراضی زده و به سیاست‌های آن‌ها اعتراض کردند.
تظاهرات گسترده فعالان انگلیسی در محل برگزاری نشست گروه هفت

صدها فعال انگلیسی در شهر محل برگزاری نشست سران گروه هفت دست به تجمع اعتراضی زده و به سیاست‌های آن‌ها اعتراض کردند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، صدها نفر از شهروندان انگلیسی روز جمعه در اعتراض به سیاست‌های گروه هفت، در شهر «کورنوال» دست به تظاهرات و راهپیمایی زدند.
به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، گروه‌های مدنی مختلفی از جمله فعالان محیط زیست و حامیان جنبش «جان سیاه‌پوستان اهمیت» دارد، راهپیمایی گسترده‌ای را در شهر محل دیدار سران گروه هفت آغاز کردند.
پلیس انگلیس اعلام کرده حدود چهل گروه مختلف از فعالان انگلیسی قصد دارد از جمعه تا یکشنبه، در طول برگزاری نشست سران هفت کشور اقتصادی جهان در کورنوال دست به تجمع و تظاهرات بزنند.
به نوشته روزنامه انگلیسی «اکسپرس»، پنج هزار مأمور پلیس از سرتاسر انگلیس به منطقه ییلاقی محل برگزاری نشست گروه هفت اعزام شده‌اند تا در کنار هزار و پانصد مأمور پلیس محلی، امنیت نشست را تأمین کنند.
به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «بی‌بی‌سی»، بعد از ظهر جمعه دو خودرو در فاصله نزدیکی از محل برگزاری نشست گروه هفت مورد بازرسی قرار گرفته و هفت سرنشین آن‌ها بازداشت شدند.
بی‌بی‌سی به نقل از مأموران پلیس نوشت، سه نفر از این افراد به‌دلیل احتمال تلاش برای اقدامات مجرمانه و چهار نفر دیگر نیز به اتهام تلاش برای ایجاد آلودگی صوتی دستگیر شده‌اند.
لایحه «پلیس، جرائم، محکومیت و دادگاه‌ها» معروف به لایحه «نظم و قانون»، همه ساله در پارلمان انگلیس ارائه می‌شود اما امسال با توجه به قتل یک زن جوان توسط مأمور پلیس این کشور، بر حساسیت آن افزوده شده است.
در این لایحه جنجالی، دولت انگلیس به‌دنبال «تقویت قدرت پلیس برای مقابله با اعتراضات غیر خشونت‌آمیزی است که تأثیر مخرب قابل توجهی بر جامعه یا دسترسی به پارلمان ایجاد کند».
با این حال عباراتی که بیش از هر چیز توجه منتقدان را جلب کرده است، جرم‌انگاری «ایجاد سر و صدا» و ایجاد «مزاحمت‌های جدی» است.
در این لایحه برای ایجاد مزاحمت از طریق سر و صدا، تا ده سال حبس در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/م