سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم ایجاد "مدرسه عالی حکمرانی شهری" با استفاده از ظرفیت متخصصین امور شهری

تسنیم | اجتماعی و حوادث | جمعه، 21 خرداد 1400 - 14:12
امروزه یکی از راهبردهای موثر در اداره شهرهای بزرگ جهان، جلب مشارکت مردم به ویژه نخبگان و دانشمندان در اداره شهرهاست؛ ایجاد مدرسه عالی حکمرانی شهری با استفاده از ظرفیت متخصصین امور شهری نیز ضروری است.
شهري،مديريت،ايجاد،نخبگان،جمعيت،مشاركت،اداره،حوزه،تهران

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ مهدی بابایی کارشناس مسائل شهری، طی یادداشتی نوشت: امروزه یکی از راهبردهای موثر در اداره شهرهای بزرگ جهان، جلب مشارکت مردم به ویژه نخبگان و دانشمندان در اداره شهرهاست این در حالی است که یکی از دستاوردهای راهبردی نظام جمهوری اسلامی تربیت نخبگان علمی بوده و 20 درصد جمعیت کشور دارای تحصیلات دانشگاهی هستند.
کلانشهر تهران با بیش از 9 میلیون نفر جمعیت که اختلاف جمعیت روز و شب آن، چند میلیون نفر و بیش از جمعیت برخی از کشورهای منطقه است، قطعا با روش های بالا به پایین و دستوری قابل مدیریت نیست و به مشارکت جدی، موثر و مداوم مردم احتیاج است.
باید با ایجاد زیرساختهای مناسب و تجربه شده و موفق در سراسر دنیا زمینه مشارکت نخبگان و دانشمندان جوان ایرانی را در این عرصه تسهیل کرد؛ یکی از تجربیات موفق که در کشورهای پیشرو در حوزه مدیریت شهری پیاده شده، ایجاد پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانش بنیان در راستای حل مشکلات و هوشمندسازی اداره شهر است.
مدیریت شهری و شهرداری تهران با ایجاد پارک علم و فناوری حوزه مدیریت شهری می‌تواند از این فرصت گران‌بها در جهت هوشمندسازی شهر تهران و رفع مشکلات حوزه مدیریت شهری در کنار اشتغال‌زایی و ثروت‌آفرینی جوانان استفاده کند.
طرح دیگر، ایجاد مدرسه عالی حکمرانی شهری با استفاده از ظرفیت متخصصین امور شهری است؛ در انتها تاکید می‌کنم برای تحقق شعار تکیه بر توان داخلی، ایجاد زیرساختهای نوین برای مشارکت مردم و نخبگان بسیار پراهمیت و ضروری است.
انتهای پیام/