خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیت‌الله علم‌الهدی: در مقام اولویت بندی، ازدواج بر اشتغال جوانان مقدم است

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 21 خرداد 1400 - 13:13
گروه استان‌ها- نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: معمولا در اولویت بندی میان ازدواج و اشتغال و مسکن، ازدواج را اولویت سوم می‌دانیم و می‌گوئیم اول باید موضوع اشتغال و مسکن حل شود در حالی که در مقام اولویت بندی، ازدواج بر اشتغال و مسکن مقدم است.
ازدواج،جوانان،اولويت،اشتغال،مسكن،رضوي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز عبادی-سیاسی جمعه مشهد در جوار بارگاه منور رضوی اظهار داشت: کلام ما در زمینه تقوای عملی در زمینه تعامل با جوانان بود؛ مشکلاتی که جوانان در فصل جوانی با آن روبرو هستند بخش عمده آن باید در کانون خانواده و به وسیله والدین حل شود.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: یکی از مشکلاتی که از تمام مشکلات جوانان بیشتر حائز اهمیت است مسئله ازدواج جوان چه دختر و چه پسر است زیرا نیاز ازدواج جزو نیازهای اولیه جوانان است و معمولا در اولویت بندی میان ازدواج و اشتغال و مسکن، ازدواج را اولویت سوم می‌دانیم و می‌گوئیم اول باید موضوع اشتغال و مسکن حل شود در حالی که در مقام اولویت بندی، ازدواج بر اشتغال و مسکن مقدم است.
آیت الله علم‌الهدی تصریح کرد: این یک مشکل فرهنگی در تلقین خانواده‌ها است؛ نیاز جوان به مسئله ازدواج عین خوراک و غذا است و جزو نیازهای اولیه و ضروری است.
این خبر تکمیل می‌شود...