سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلسه کاندیداهای شورای ائتلاف با حدادعادل برگزار شد/ رسولی: باید پاسخگوی شبهات مردم باشیم

تسنیم | سیاسی | جمعه، 21 خرداد 1400 - 13:11
سخنگوی شورای ائتلاف گفت: پس از انتخاب لیست ائتلاف و معرفی، برخی شبهات مطرح شد که وظیفه خود می‌دانیم نسبت به آن شفاف‌سازی اقدام کنیم.
ائتلاف،رسولي،شبهات،ليست،جمعه،جلسه

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، امیرابراهیم رسولی سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: صبح جمعه جلسه همفکری 21 کاندیدای ائتلاف با حضور دکتر حدادعادل رئیس شورا برگزار شد در این جلسه هماهنگی‌های لازم برای یک هفته آتی تا روز انتخابات مورد بررسی و تدابیر لازم اتخاذ شد.
رسولی افزود: پس از انتخاب لیست ائتلاف و معرفی، برخی شبهات مطرح شد که وظیفه خود می‌دانیم نسبت به لیست شفاف‌سازی اقدام کنیم لذا در اوایل هفته جاری نشست خبری ائتلاف برگزار می‌شود.
رسولی درپایان گفت: این حق مردم است که سوال بپرسند و ما باید پاسخگو باشیم؛ اینجانب نیز به عنوان سخنگو تلاش می‌کنم تا شبهات برطرف شود و در این راستا جمعه بعد از نماز مغرب در مسجد انصارالحسین شهرک شهیدمحلاتی در میان مردم حضور پیداکرده و پاسخگوی سوالات خواهم بود.
انتهای پیام/