خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زیان انباشته خودروسازان به بیش از ۸۰ هزار میلیارد تومان رسید

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 21 خرداد 1400 - 12:47
رئیس انجمن صنایع همگن قطعه‌سازی گفت: با قیمت گذاری دستوری زیان انباشته خودروسازان به بیش از ۸۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.
خودرو،صنعت،زيان،توليد،خودروسازان،واقعي،قيمت،افزايش،همگن

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
نجفی منش، رئیس انجمن صنایع همگن قطعه‌سازی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه قیمت گذاری شورای رقابت باعث بروز مشکلات متعددی در صنعت خودرو شده است، گفت: از زمانی که شورای رقابت اقدام به قیمت گذاری خودرو کرده است، خودروسازان زیان زیادی کرده اند.
این مقام مسئول تشریح کرد: زیان انباشته خودروسازان اکنون به بیش از ۸۰ هزار میلیارد تومان رسیده است و هر روز به این میزان افزوده می‌شود.
نجفی منش با بیان اینکه افزایش تولید با این میزان زیان کاری دشوار و ناشدنی است، گفت: نیاز بازار کشور به یک تا یک میلیون و ۲۰۰ خودرو است که خودروساز باید این میزان را تولید کند، اما خودروساز باید بدون زیان خودرو بفروشد تا تولید را افزایش دهد در حالی که اکنون زیان ۸۵ هزار میلیاردی دارد و نمی‌تواند این کار را انجام دهد.
رئیس انجمن همگن قطعه سازی کشور با بیان اینکه باید عناد و دشمنی با صنعت خودرو برچیده شود، گفت: امسال، سال رفع موانع و پشتیبانی از تولید نام گذاری شده است، در نتیجه باید به فکر افزایش تولید بود، هر نهاد و مرجعی که بتواند در رفع بزرگ‌ترین مانع این صنعت تاثیر گذار بوده و مشکل قیمت گذاری خودرو را حل کند دستش را می‌بوسیم.
بیشتر بخوانید
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه زیان خودروسازان روز به روز در حال افزایش است و باید به فکر حل این مشکل بود در غیر اینصورت این صنعت رشد نخواهد کرد، گفت: با وجود تداوم حجم زیان‌ها و بدهی سنگین خودروسازان، هر لحظه این صنعت در آستانه نابودی است و باید خیلی سریع مسئولان به داد این صنعت برسند.
رئیس انجمن صنایع همگن قطعه‌سازی با بیان اینکه دولت به دنبال است که خودرو به دست مصرف کننده واقعی برسد و به همین دلیل طرح قرعه کشی را راه اندازی کرد، گفت: با وجود طرح قرعه کشی ها، اگر دولت می‌خواهد مصرف کننده واقعی، خودرو را با قیمت واقعی و ارزان خریداری کند می‌تواند به خریداران واقعی تسهیلات خرید ارائه کند چرا از جیب قطعه ساز و خودروساز خرج می‌کند.
انتهای پیام/